Dacia Onderhoudscontract 100% comfort en welzijn, 0% overbodig

Scroll verder

Dacia OnderhoudscontractOnderhoudscontract Dacia

Dacia Onderhoudscontract

Tijdig onderhoud is essentieel voor allereerst de levensduur en daarnaast de prestaties van uw Dacia. Om die reden biedt Dacia het Dacia Onderhoudscontract aan. Daarnaast profiteert u van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van uw auto.

Voordelen Dacia Onderhoudscontract

  • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
  • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van e.v. prijsstijgingen
  • Maandelijkse betaling mogelijk

Er is al een Dacia Onderhoudscontract voor slechts €10,- per maand. Vraag uw Dacia-dealer naar alle prijzen en voorwaarden. Bovendien is een Dacia Onderhoudscontract af te sluiten tot het moment dat uw nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kunt u daarnaast terugvinden in het onderhoudsboekje van uw Dacia of navragen bij uw dealer.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op! Daarnaast ontvangen wij u graag in een van onze Dacia-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Dacia-vestigingen

Dacia onderhoud

Algemene voorwaarden Dacia Onderhoudscontract

Disclaimer

De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. Daarnaast dient de laatste onderhoudsbeurt te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Bovendien zijn de getoonde prijs(en) incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van uw auto. Vraag uw dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Bovendien kunt u voor meer informatie terecht bij uw Dacia-dealer of neem daarnaast contact op met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ja geweldig was de kennismaking met het bedrijf Janssen Kerres in Sittard.
Klant vriendelijke verkoper in de showroom. Legde ons alles uit over de Dacia Duster Blackshadow Limitee 125 4×2 (vanaf nov 2016 in de showroom).. We kregen een nette prijs voor onze Clio waarna we de koop sloten.
In de dagen dat de Duster rijklaar gemaakt moest worden werden regelmatig op de hoogte gesteld van de stand van zaken.
Op de dag van de aflevering werden we verrast door de verkoper. Hij nam ons mee naar een onder een keurig blauw kleed afgedekte auto. Op een bord stond PROFICIAT familie ……..met jullie nieuwe Duster.
Hierna keurige uitleg van alle zaken van de auto.
Met een warm gevoel reden we in de Duster weg bij Janssen Kerres in Sittard.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

P.S. de Duster is geweldig. De nieuwe 1.2 TCe motor is krachtig, lekker vlot en bijna geruisloos. Ook de uitvoering van de Blackshadow bevalt erg goed.

Hans - 2016-11-18 09:28
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review