Dacia Onderhoudscontract 100% comfort en welzijn, 0% overbodig

Scroll verder

Dacia OnderhoudscontractOnderhoudscontract Dacia

Dacia Onderhoudscontract

Tijdig onderhoud is essentieel voor allereerst de levensduur en daarnaast de prestaties van uw Dacia. Om die reden biedt Dacia het Dacia Onderhoudscontract aan. Daarnaast profiteert u van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van uw auto.

Voordelen Dacia Onderhoudscontract

  • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
  • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van e.v. prijsstijgingen
  • Maandelijkse betaling mogelijk

Vraag uw Dacia-dealer naar alle prijzen en voorwaarden. Bovendien is een Dacia Onderhoudscontract af te sluiten tot het moment dat uw nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kunt u daarnaast terugvinden in het onderhoudsboekje van uw Dacia of navragen bij uw dealer.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op! Daarnaast ontvangen wij u graag in een van onze Dacia-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Dacia-vestigingen

Dacia onderhoud

Disclaimer

Vraag uw Dacia Dealer naar de voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Speciaal voor deze auto een eind gereden naar Helmond.Maar dat was het dubbel en dwars waard door de vriendelijke nette afhandeling , goede inruilprijs en nagekomen afspraken met verkoper.H.C.
Fijne zaak !

Hans - 2020-04-09 03:41
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review