Dacia Lodgy Nu al vanaf €20.590,-

Scroll verder

Dacia LodgyOntdek hem bij Janssen Kerres Lodgy

Nu al vanaf €20.590,-

Ontdek onze Dacia Lodgy actie

Dacia Lodgy actie bij Janssen Kerres. Eerst meer over de Lodgy: de Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. De Lodgy biedt veel opbergruimte, handig verdeeld over het hele interieur en een opvallend ruim en toegankelijk opbergvak boven op het dashboard. De Dacia Lodgy voldoet aan alle wensen van een modern gezin: Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder biedt de Lodgy u het comfort van heel veel ruimte, zelfs op de derde zitrij, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting én een bagageruimte die in zijn klasse bijna niet wordt overtroffen.

Kopen of Private Lease

De nieuwe Logdy is er al vanaf € 20.590,- of wanneer u liever voor Private Lease kiest, dan kunt u gebruikmaken van Dacia Private Lease. Met Dacia Private lease krijgt u een compleet pakket: een nieuwe Dacia voor een vast bedrag per maand. Alle autokosten zijn opgenomen, behalve de brandstof.

Offerte Dacia LodgyDacia Private Lease

Nieuwsgierig? Kom langs bij een van de Dacia-showrooms van Janssen Kerres. Plan online een proefrit en ervaar de nieuwe Lodgy. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens! 

Proefrit Plannen

Dacia Lodgy

* Bekijk de voorwaarden 

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Lodgy

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer tevreden over Uw werk en service. Vóór de reorganisatie was ik al jaren een tevreden klant, vanaf juli 2009. Daarna is mijn tevredenheid alleen maar toegenomen.
Veel dank.
Michael.

Michael - 2020-05-11 10:19
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review