Dacia Lodgy Nu al vanaf €20.590,-

Scroll verder

Dacia Lodgy (Stepway)Ontdek hem bij Janssen Kerres Lodgy (Stepway)

Nu al vanaf €20.590,-

Dacia Lodgy (Stepway)

De Dacia Lodgy (stepway) is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. Bovendien heeft de Lodgy veel opbergruimte, welke handig is verdeeld over het hele interieur en een opvallend ruim en toegankelijk opbergvak boven op het dashboard. De Dacia Lodgy voldoet aan alle wensen van een modern gezin: Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder biedt de Lodgy u het comfort van heel veel ruimte, zelfs op de derde zitrij, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting én een bagageruimte die in zijn klasse bijna niet wordt overtroffen.

Kopen of Private Lease

De nieuwe Logdy is er al vanaf € 20.590,- of wanneer u liever voor Private Lease kiest, dan kunt u gebruikmaken van Dacia Private Lease. Met Dacia Private lease krijgt u een compleet pakket: een nieuwe Dacia voor een vast bedrag per maand. Alle autokosten zijn opgenomen, behalve de brandstof.

Voordelen Private Lease

Met Dacia Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe Dacia tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is.  Zo profiteert u van vele voordelen: er is geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen en daarnaast is er geen aanbetaling nodig. U hoeft alleen nog zelf te tanken en uw auto te wassen. U kunt er ook voor kiezen om uw auto thuis afgeleverd te krijgen. Dacia Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Offerte Dacia LodgyDacia Private Lease

Nieuwsgierig? Kom langs bij een van de Dacia-showrooms van Janssen Kerres. Plan online een proefrit en ervaar de nieuwe Lodgy. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens! 

Proefrit Plannen

Dacia Lodgy

* Bekijk de voorwaarden 

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Lodgy

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Speciaal voor deze auto een eind gereden naar Helmond.Maar dat was het dubbel en dwars waard door de vriendelijke nette afhandeling , goede inruilprijs en nagekomen afspraken met verkoper.H.C.
Fijne zaak !

Hans - 2020-04-09 03:41
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review