Dacia Lodgy Série Limitée Tech Road De Dacia Lodgy Série Limitée Tech Road, dé veelzijdige MPV met stoere crossover uitstraling

Scroll verder

Dacia Lodgy Série Limitée Tech RoadNu bij Janssen Kerres Lodgy Série Limitée Tech Road

Nu al vanaf €23.130,-

Veelzijdige MPV met stoere crossover uitstraling. Dacia introduceert de Lodgy Série Limitée Tech Road. Een ruime vijf- of zevenzits MPV met de uiterlijke kenmerken van een crossover en met een uitgebreide uitrusting. Maak kennis met de Dacia Lodgy Série Limitée Tech Road. 

Ook de Lodgy blinkt uit op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid, zoals u van Dacia gewend bent. Niets is achterwege gelaten om u en uw passagiers te beschermen.

Kom langs bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Lodgy Série Limitée Tech Road. 

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Lodgy Série Limitée Tech Road

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ja geweldig was de kennismaking met het bedrijf Janssen Kerres in Sittard.
Klant vriendelijke verkoper in de showroom. Legde ons alles uit over de Dacia Duster Blackshadow Limitee 125 4×2 (vanaf nov 2016 in de showroom).. We kregen een nette prijs voor onze Clio waarna we de koop sloten.
In de dagen dat de Duster rijklaar gemaakt moest worden werden regelmatig op de hoogte gesteld van de stand van zaken.
Op de dag van de aflevering werden we verrast door de verkoper. Hij nam ons mee naar een onder een keurig blauw kleed afgedekte auto. Op een bord stond PROFICIAT familie ……..met jullie nieuwe Duster.
Hierna keurige uitleg van alle zaken van de auto.
Met een warm gevoel reden we in de Duster weg bij Janssen Kerres in Sittard.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

P.S. de Duster is geweldig. De nieuwe 1.2 TCe motor is krachtig, lekker vlot en bijna geruisloos. Ook de uitvoering van de Blackshadow bevalt erg goed.

Hans - 2016-11-18 09:28
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review