Daci-jaa Financieringsplan Betaal nu de eerste 50% en de rest verspreid over maximaal 5 jaar

Scroll verder

Daci-jaa FinancieringsplanFinancieringsplan Daci-jaaa

Financier jouw nieuwe Dacia met het Daci-jaaa financieringsplan. Met het nieuwe Daci-jaaa financieringsplan betaal je nu de eerste 50% en de rest verspreid over maximaal 5 jaar. Kies hieronder het model wat bij jou past en bereken je maandbedrag.

Dacia-jaa Financieringsplan

Dacia financieren stap-voor-stap

1. Kies de Dacia die je graag wilt hebben.
Je wilt een nieuwe Dacia en die kost bijvoorbeeld € 10.000,-.

2. Bepaal de gewenste aanbetaling.
Je aanbetaling en/of de inruilwaarde gaat af van het te financieren bedrag. In dit voorbeeld betaal je € 2.000,- direct aan en je ruilt je oude auto in, deze is € 3.000,- waard. Samen is dat € 5.000,- aanbetaling. Meer of minder aanbetalen mag natuurlijk ook.

3. Het kredietbedrag.
Je moet dan nog € 5.000 betalen, dat is het totale kredietbedrag.

4. Kies de gewenste looptijd.
Je kiest een looptijd van, bijvoorbeeld, 36 maanden. Bij die looptijd hoort een rente van 2,9%.

5. De slottermijn.
Je kiest voor een slottermijn van € 2.000,-. Dit bedrag betaal je ná de looptijd van 60 maanden in één keer terug. Gedurende je looptijd betaal je alleen rente over dit bedrag en geen aflossing.

6. Totaal te betalen bedrag.
Voor de financiering betaal je rente over het gehele kredietbedrag van € 5.000,-. Voor een financiering met 2,9% rente voor een periode van 60 maanden betaal je in totaal € 5.684,54.

7. Je maandbedrag.
Per maand betaal je: € 3.684,54 / 60 = € 61,41. Als je dit bedrag hebt afbetaald, betaal je nog één keer de vooraf afgesproken slottermijn van € 2.000,-.

Op deze manier houd je je maandlasten laag. Je kunt aan het einde van de financiering je huidige auto weer inruilen of je betaalt de slottermijn af van je eigen geld.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Profiteer nu van de Dacia-jaa Financieringsactie. Graag tot ziens!

Dacia-vestigingenOfferte aanvragen

*Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik heb in Maastricht een Dacia Logan MCV gekocht van 2014 met 82.000 km op de teller.
ik heb van de verkoper van een redelijk bod gekregen op onze vorige auto,
en de dael gesloten ,een week later kwamen we er achter dat als ik er vorige week
voor de deal er 2000 euro meer bij had gelegd ik een nieuwe Dacia Logan MVC had kunnen kopen.
Dus ik terug naar de verkoper in Maastricht ,die wou mijn Dacia wel inruilen voor een nieuwe ,maar ik moest er wel 2 dik 2000 euro op laten vallen ,omdat bij hun ook het licht moest branden ,Dus ik koop een Dacia logan MVC en een week later is hij voor de Dacia Dealer in Maastricht Dik 2000 euro minder waard, Dat vond ik toch wel wat te gortig, Ik moet zeggen de auto in fantastisch is ,Maar ik had graag een nieuwe gehad ,
mvg

r.bremen - 2017-11-05 12:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review