Daci-jaa Financieringsplan Betaal nu de eerste 50% en de rest verspreid over maximaal 5 jaar

Scroll verder

Daci-jaa FinancieringsplanFinancieringsplan Daci-jaaa

Financier jouw nieuwe Dacia met het Daci-jaaa financieringsplan. Met het nieuwe Daci-jaaa financieringsplan betaal je nu de eerste 50% en de rest verspreid over maximaal 5 jaar. Kies hieronder het model wat bij jou past en bereken je maandbedrag.

Dacia-jaa Financieringsplan

Dacia financieren stap-voor-stap

1. Kies de Dacia die je graag wilt hebben.
Je wilt een nieuwe Dacia en die kost bijvoorbeeld € 10.000,-.

2. Bepaal de gewenste aanbetaling.
Je aanbetaling en/of de inruilwaarde gaat af van het te financieren bedrag. In dit voorbeeld betaal je € 2.000,- direct aan en je ruilt je oude auto in, deze is € 3.000,- waard. Samen is dat € 5.000,- aanbetaling. Meer of minder aanbetalen mag natuurlijk ook.

3. Het kredietbedrag.
Je moet dan nog € 5.000 betalen, dat is het totale kredietbedrag.

4. Kies de gewenste looptijd.
Je kiest een looptijd van, bijvoorbeeld, 36 maanden. Bij die looptijd hoort een rente van 2,9%.

5. De slottermijn.
Je kiest voor een slottermijn van € 2.000,-. Dit bedrag betaal je ná de looptijd van 60 maanden in één keer terug. Gedurende je looptijd betaal je alleen rente over dit bedrag en geen aflossing.

6. Totaal te betalen bedrag.
Voor de financiering betaal je rente over het gehele kredietbedrag van € 5.000,-. Voor een financiering met 2,9% rente voor een periode van 60 maanden betaal je in totaal € 5.684,54.

7. Je maandbedrag.
Per maand betaal je: € 3.684,54 / 60 = € 61,41. Als je dit bedrag hebt afbetaald, betaal je nog één keer de vooraf afgesproken slottermijn van € 2.000,-.

Op deze manier houd je je maandlasten laag. Je kunt aan het einde van de financiering je huidige auto weer inruilen of je betaalt de slottermijn af van je eigen geld.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Profiteer nu van de Dacia-jaa Financieringsactie. Graag tot ziens!

Dacia-vestigingenOfferte aanvragen

*Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ja geweldig was de kennismaking met het bedrijf Janssen Kerres in Sittard.
Klant vriendelijke verkoper in de showroom. Legde ons alles uit over de Dacia Duster Blackshadow Limitee 125 4×2 (vanaf nov 2016 in de showroom).. We kregen een nette prijs voor onze Clio waarna we de koop sloten.
In de dagen dat de Duster rijklaar gemaakt moest worden werden regelmatig op de hoogte gesteld van de stand van zaken.
Op de dag van de aflevering werden we verrast door de verkoper. Hij nam ons mee naar een onder een keurig blauw kleed afgedekte auto. Op een bord stond PROFICIAT familie ……..met jullie nieuwe Duster.
Hierna keurige uitleg van alle zaken van de auto.
Met een warm gevoel reden we in de Duster weg bij Janssen Kerres in Sittard.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

P.S. de Duster is geweldig. De nieuwe 1.2 TCe motor is krachtig, lekker vlot en bijna geruisloos. Ook de uitvoering van de Blackshadow bevalt erg goed.

Hans - 2016-11-18 09:28
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review