Dacia Duster Série Limitée Tech Road De Dacia Duster Série Limitée Tech Road

Scroll verder

Dacia Duster Série Limitée Tech RoadOntdek hem bij Janssen Kerres Duster Série Limitée Tech Road

Nu al vanaf €23.780,-

Stap in het avontuur dat Série Limitée Tech Road heet! De robuuste en betrouwbare Dacia Duster Série Limitée Tech Road  is ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden. Ideaal om eindelijk eens de gebaande paden te verlaten. Dat is de  Dacia Duster Série Limitée Tech Road. Nu bij Janssen Kerres! 

Mooi, functioneel, stevig en betaalbaar. Ontdek deze soepele SUV (optioneel met 4×4) nu in de stad. En ervaar zijn kracht buiten de gebaande paden. De Dacia Duster geeft je een gevoel van vrijheid. Op elk terrein. De robuuste SUV brengt je comfortabel naar elke gewenste bestemming.

Ruimtereizen bieden we nog niet aan. Wel ruimtelijk reizen! In de Dacia Duster heb je een universum aan hoofd-, been- en opbergruimte. Voor extra comfort. In de Dacia Duster verstel je je stoel en het stuur net zolang totdat je perfect zit. En al jouw benodigdheden heb je nu makkelijk binnen handbereik, dankzij het verschuifbare vak onder de passagiersstoel.

De Duster zit propvol actieve en passieve veiligheidssystemen. Rijd je op asfalt of baan je je een weg op ruig terrein: safety first! De nieuwe Duster beschermt zijn passagiers met een versterkte carrosserieconstructie. Front- en zijairbags, een montagesysteem voor een Isofix-kinderzitje en in hoogte verstelbare hoofdsteunen zorgen voor een optimaal veiligheidsklimaat.

Kom langs bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de Dacia Duster Série Limitée Tech Road, stap in het avontuur! 

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Duster Série Limitée Tech Road

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ja geweldig was de kennismaking met het bedrijf Janssen Kerres in Sittard.
Klant vriendelijke verkoper in de showroom. Legde ons alles uit over de Dacia Duster Blackshadow Limitee 125 4×2 (vanaf nov 2016 in de showroom).. We kregen een nette prijs voor onze Clio waarna we de koop sloten.
In de dagen dat de Duster rijklaar gemaakt moest worden werden regelmatig op de hoogte gesteld van de stand van zaken.
Op de dag van de aflevering werden we verrast door de verkoper. Hij nam ons mee naar een onder een keurig blauw kleed afgedekte auto. Op een bord stond PROFICIAT familie ……..met jullie nieuwe Duster.
Hierna keurige uitleg van alle zaken van de auto.
Met een warm gevoel reden we in de Duster weg bij Janssen Kerres in Sittard.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

P.S. de Duster is geweldig. De nieuwe 1.2 TCe motor is krachtig, lekker vlot en bijna geruisloos. Ook de uitvoering van de Blackshadow bevalt erg goed.

Hans - 2016-11-18 09:28
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review