Dacia Dokker Van Nu al vanaf € 9.540,-

Scroll verder

Dacia Dokker VanOntdek hem bij Janssen Kerres Dokker Van

Nu al vanaf €9.540,-

Dacia Dokker Van actie

Deze Dacia Dokker Van actie is de gelegenheid voor de aanschaf van uw bedrijfswagen. Dé betaalbare bedrijfswagen die elke klus aan kan. Met een laadvermogen van 750 kg / 3,3 m3 biedt de Dokker Van u volop ruimte. Inladen en uitladen zijn bovendien een fluitje van een cent door de handige asymmetrische achterdeuren die openen tot 180 graden en de standaard schuifdeur aan de rechter zijkant.

Dacia Dokker Van vanaf € 9.540,-

Uitgerust met de betrouwbare MPI benzinemotor (63 kW / 83 pk) of krachtige dieselmotoren (55 kW / 75 pk) van de Renault Groep, waarvan de zuinigheid en de lage CO2-uitstoot reeds jaren zijn bewezen. De Dacia Dokker Van heeft standaard 3 jaar garantie (of 100.000 km).

Optimale prestaties

Met de Dokker Van rijdt u dus in een bedrijfswagen die optimale prestaties levert, efficiënt in gebruik is en lage gebruikskosten heeft.

  • Grootste laadruimte voor de laagste prijs
  • Uiterst zuinige en schone motoren
  • 3 jaar garantie (of 100.000 km)

Extra opties

Standaard heeft de Dokker Van 8 bevestigingspunten op de laadvloer om de lading stevig vast te kunnen zetten. Geen geschuif in jouw laadruimte! Parkeerssensoren, achteruitrijcamera, Hill Start Assist: De Dacia Dokker Van kan het allemaal bieden.

Nieuwsgierig? Kom langs een van onze Dacia-vestigingen. Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dokker Van. 

Dacia Dokker Van

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Dokker Van

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze Dacia Duster, we zijn bij het bekijken van de auto op een keurige en professionele manier behandeld. Bij het afhalen van onze auto kregen we nog een attentie. Onze complimenten aan Frank Eijsbouts.

Hans - 2020-11-16 08:24
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review