Dacia Dokker Van Solid De Dacia Dokker Van Solid, een bedrijfswagen voor de prijsbewuste professional

Scroll verder

Dacia Dokker Van SolidOntdek hem bij Janssen Kerres Duster Van Solid

Nu al vanaf €9.990,-

De Dacia Dokker Van Solid, een bedrijfswagen voor de prijsbewuste professional. Nu bij Janssen Kerres. 

De Dacia Dokker Van is de betaalbare bedrijfswagen van Dacia. Compact, compleet en veel ruimte. Een stoere verschijning op de bouwplaats en in het straatbeeld. Met de moderne techniek, het slim ontworpen interieur en de betrouwbare prestaties, ga je elke dag fluitend naar je werk. Je rijdt deze rijk uitgeruste Dacia Dokker Van Solid al vanaf € 9.990,-.

De Dacia Dokker Van Solid is extra rijk uitgerust en voorzien van o.a.: airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare buitenspiegels en bumperdelen in carrosseriekleur. Standaard rijk uitgerust met o.a. airconditioning, radio met stuurwielbediening, elektrisch bedienbare ramen- en buitenspiegels, centrale vergrendeling met afstandsbediening, bumperdelen in carroseriekleur, mistlampen vóór, 15-inch wieldoppen ‘Popster’. Bovendien is de Dokker Van Solid verkrijgbaar met o.a. standaard schuifdeur rechts, laadvermogen van 750 kg en laadvolume van 3,3 m3, standaard met 3 jaar garantie (of 100.000 km).

Liever een vast leasebedrag per maand? Ontdek Dacia Flex Financial Lease
Bij aanschaf van een nieuwe Dacia Bedrijfswagen in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, is het mogelijk om gunstig te financieren voor één vast maandbedrag al vanaf € 99,-.

Bereken Dacia Flex Choice

Kom langs bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dokker Van Solid. 

*Voorwaarden. 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer tevreden over Uw werk en service. Vóór de reorganisatie was ik al jaren een tevreden klant, vanaf juli 2009. Daarna is mijn tevredenheid alleen maar toegenomen.
Veel dank.
Michael.

Michael - 2020-05-11 10:19
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review