Dacia Bi-Fuel

Scroll verder

Dacia Bi-FuelVoordelig tanken met Dacia Bi-Fuel

Dacia Bi-Fuel: 2 jaar extra gratis garantie

T/m 30 juni 2022 profiteert u bij aankoop van een Dacia Jogger Bi-Fuel, Dacia Sandero (Stepway) Bi-Fuel en Dacia Duster Bi-Fuel van 2 jaar gratis verlengde garantie met een totaal kilometrage van 100.000 km. Vraag onze verkoopadviseurs naar alle voordelen en voorwaarden.

Offerte aanvragen

 

Bi-Fuel: Hoe werkt het en wat is het?

Rijden op Dacia Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Bi-Fuel voordeelcalculator

Rijden op Bi-Fuel

Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de nieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super! Is de Bi-Fuel tank leeg? Dan koerst u gewoon op uw benzinetank naar een tankstation en vult u de veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

De voordelen van Dacia Bi-Fuel (LPG) op een rij

  • Rijden op LPG is supervoordelig
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 6.000 km per jaar
  • Zeer grote actieradius door een benzine én een LPG-tank
  • Lagere CO2-emissie
  • LPG-tank zit op plek reservewiel, dus geen verlies bagageruimte
  • Garantie tot 5 jaar totaal / 100.000 km

Een nieuwe Dacia aanschaffen?

Aanschaf, financiering of Private Lease: er is altijd een betaalvorm die bij u past! U rijdt dus meteen weg in een nieuwe Dacia!
Offerte aanvragen Private Lease Financieren

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dacia Sandero bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Dacia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Dacia-vestigingen

* Bekijk de voorwaarden

Dacia Sandero Stepway

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik heb in Maastricht een Dacia Logan MCV gekocht van 2014 met 82.000 km op de teller.
ik heb van de verkoper van een redelijk bod gekregen op onze vorige auto,
en de dael gesloten ,een week later kwamen we er achter dat als ik er vorige week
voor de deal er 2000 euro meer bij had gelegd ik een nieuwe Dacia Logan MVC had kunnen kopen.
Dus ik terug naar de verkoper in Maastricht ,die wou mijn Dacia wel inruilen voor een nieuwe ,maar ik moest er wel 2 dik 2000 euro op laten vallen ,omdat bij hun ook het licht moest branden ,Dus ik koop een Dacia logan MVC en een week later is hij voor de Dacia Dealer in Maastricht Dik 2000 euro minder waard, Dat vond ik toch wel wat te gortig, Ik moet zeggen de auto in fantastisch is ,Maar ik had graag een nieuwe gehad ,
mvg

r.bremen - 2017-11-05 12:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review