Dacia Bi-Fuel

Scroll verder

Dacia Bi-FuelVoordelig tanken met Dacia Bi-Fuel

Dacia Bi-Fuel: hoe werkt het en wat is het?

Rijden op Dacia Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Bi-Fuel voordeelcalculator

Rijden op Bi-Fuel

Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de nieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super! Is de Bi-Fuel tank leeg? Dan koerst u gewoon op uw benzinetank naar een tankstation en vult u de veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

De voordelen van Dacia Bi-Fuel (LPG) op een rij

  • Rijden op LPG is supervoordelig
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 6.000 km per jaar
  • Zeer grote actieradius door een benzine én een LPG-tank
  • Lagere CO2-emissie
  • LPG-tank zit op plek reservewiel, dus geen verlies bagageruimte

Een nieuwe Dacia aanschaffen?

Aanschaf, financiering of Private Lease: er is altijd een betaalvorm die bij u past! U rijdt dus meteen weg in een nieuwe Dacia!
Offerte aanvragen Private Lease Financieren

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dacia Sandero bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Dacia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Dacia-vestigingen

* Bekijk de voorwaarden

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Speciaal voor deze auto een eind gereden naar Helmond.Maar dat was het dubbel en dwars waard door de vriendelijke nette afhandeling , goede inruilprijs en nagekomen afspraken met verkoper.H.C.
Fijne zaak !

Hans - 2020-04-09 03:41
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review