Dacia Bi-Fuel Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Dacia Bi-Fuel

Scroll verder

Dacia Bi-FuelVoordelig tanken Dacia Bi-Fuel

Dacia Bi-Fuel: de voordelen

 

Bi-Fuel: Hoe werkt het en wat is het?

Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

 

Rijden op Bi-Fuel

Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de nieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super! Is de Bi-Fuel tank leeg? Dan koerst u gewoon op uw benzinetank naar een tankstation en vult u de veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

 

De voordelen van Dacia op Bi-Fuel (LPG) op een rij

  • Rijden op Bi-Fuel (LPG) is supervoordelig!
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Lagere CO2-emissie
  • Bi-Fuel tank zit op plek reservewiel
  • Dus geen verlies bagageruimte!
  • Garantie 3 jaar of 100.000 km
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar

 

Tijdelijk extra garantie op een nieuwe Dacia Bi-Fuel

Op de Bi-Fuel modellen Sandero en Duster krijgt u nu 2 jaar verlengde garantie. Tel dit op bij de standaard garantie en 3 jaar en dat betekent 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten en daardoor 5 jaar lang maximale zekerheid. Zo worden de garantiewerkzaamheden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici en bij herstel gebruiken zij alleen echte Dacia-onderdelen.

Ontdek de Dacia Duster Ontdek de Dacia Sandero Ontdek de Dacia Sandero Stepway

Bereken uw voordeel

Wilt u weten welk voordeel Bi-Fuel voor u kan opleveren? Bereken dan hier uw voordeel!

Bi-Fuel voordeelcalculator

Een nieuwe Dacia aanschaffen?

Aanschaf, financiering of Private Lease: er is altijd een betaalvorm die bij u past! U rijdt dus meteen weg in een nieuwe Dacia!
Offerte aanvragen Private Lease Financieren

Nieuwsgierig? Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Graag tot ziens!

Dacia-vestigingen

* Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Speciaal voor deze auto een eind gereden naar Helmond.Maar dat was het dubbel en dwars waard door de vriendelijke nette afhandeling , goede inruilprijs en nagekomen afspraken met verkoper.H.C.
Fijne zaak !

Hans - 2020-04-09 03:41
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review