Citroën zomercheck

Citroën zomercheck
Deel deze pagina

Citroën zomercheck

Nog een paar werken te gaan voordat de zomer officieel van start gaat. Daarom is dit het juiste moment om u uit te nodigen voor de Citroën zomercheck. Ook al is het niet zeker waar we deze zomerperiode doorbrengen, één ding is wel zeker: wij willen dat u kunt rekenen op uw Citroën! 

 

Citroën Zomercheck met vakantie doe-boek

U kunt uw auto van 1 juni t/m 31 augustus 2021 voor slechts € 19,95 op 29 vitale punten laten controleren, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete bestemming! Bent u in het bezit van de MyCitroën Card, dan is de zomercheck inbegrepen en betaald u niets extra’s. Ook ontvangt u na uw zomercheck een gratis Citroën vakantie doe-boek. 

 

Korting op vitale onderdelen

Mocht uit de check blijken dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of toe zijn aan vervanging, dan overleggen wij met u of u de betreffende onderdelen wilt laten vervangen. U ontvangt dan tijdelijk 10% korting op de volgende vitale onderdelen: remschijven, ruitenwisserbladen en distributiesets + waterpomp.

 

Korting op accessoires

Deze zomer kunt u gemakkelijk en stijlvol extra bagage en/of fietsen mee nemen. Wij bieden namelijk tijdelijk  de volgende accessoires aan met 15% korting: (dak)-fietsendragers, dakdragers én dakkoffers. 

 

MyCitroën Card

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer, want met één kaart bespaart u voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor u, de MyCitroën Card. Met ongekend veel voordeel.

MyCitroën Card aanschaffen

 

Maak eenvoudig een afspraak 

Wilt u meer informatie over de zomercheck? Neem contact op met één van onze Citroën-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Citroën-vestigingenOnline Werkplaatsplanner

Citroën zomercheck