Citroën Airco controle

Deel deze pagina

Citroën Airco Controle

Doet u regelmatig een Citroën Airco Controle? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kunt u ook in uw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng uw auto in topconditie en laat uw airco controleren bij Janssen Kerres!

 

Airco onderhoud is noodzakelijk

In een vochtige omgeving van de verdamper kan schimmel en aangroei van bacteriën ontstaan. Gevolg: een stinkende airco. Daarbij verdwijnt in een jaar tijd gemiddeld 8% koudemiddel uit het systeem. Dit koudemiddel zorgt ook voor de oliecirculatie. Onvoldoende smering kan de compressorpomp beschadigen wat een hoop kosten met zich kan meebrengen. Laat dus regelmatig uw airco controleren, reinigen en onderhouden.

Bacteriën en virussen zijn onzichtbaar voor het blote oog. Dus zelfs als uw Citroën aan de buitenkant schoon is, en er van binnen ook schoon uitziet, kunnen er nog steeds ongewenste passagiers meeliften. Wist u dat:

  • 382 soorten bacteriën per cm2 in de gemiddelde auto leven?
  • 356 soorten bacteriën alleen al op de versnellingspook leven?
  • 850 soorten bacteriën in uw kofferbak leven?

   

 

Citroën Airco Controle

Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij uw airco voor slechts € 9,95! Zo geniet u van een koele en frisse lucht en heeft u geen last van beslagen ramen. Janssen Kerres draagt graag bij aan goed onderhoud van uw airco tegen een aantrekkelijke prijs! De airco reiniging is er nu voor slechts € 39,- en de airco servicebeurt vanaf € 139,-*.

  • Check airco € 9,95
  • Reiniging airco nu voor € 39
  • Servicebeurt airco vanaf € 139*

Actiemaanden maart & april

Langzaam gaan we de lente tegenmoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. Graag helpen wij u als Citroën rijder bij een schone auto en een goed werkende airco, zodat u maximaal kunt genieten van uw Citroën.

Daarom hebben wij de volgende aanbiedingen voor u, van 1 maart t/m 30 april:

  • Ontvang bij de airco reiniging een Human Technology interieurreiniger t.w.v. 17,95 cadeau
  • De volgende onderdelen kunnen wij vervangen met 15% korting: filterdroger, interieurfilter en condensor

Originele onderdelen: veilig en betrouwbaar

Wij onderhouden uw airco goed, tegen een scherpe prijs en maken gebruik van originele onderdelen. Bovendien worden de werkzaamheden uitgevoerd door speciaal getrainde monteurs. Wij verwelkomen u graag in de werkplaats!

 

Meer informatie? Wij helpen u graag op weg!

Wilt u meer informatie over de airco controle? Neem contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord voor vragen of een passend advies.

Citroën-vestigingen Afspraak maken

* Vraag naar de voorwaarden en een exacte prijsindicatie/offerte voor uw auto.