Citroën Assistance Pechhulp

Laat uw auto onderhouden bij Janssen Kerres en ontvang een heel jaar lang gratis Citroën Assistance Pechhulp*.

Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp Citroën Assistance Pechhulp voor u klaar staan. Citroën Assistance Pechhulp stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Voor het Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95

Citroën MyCard

In combinatie met de NL-Plus of EUR-Premium pechhulp kan een Citroën MyCard aangevraagd worden. U kunt dan dan gebruik maken van onder andere de vakantie-, winter- en tussencontroles, alsmede het bijvullen van vloeistoffen, lampjes vervangen (m.u.v. LED en Halogeen verlichting) en de gratis APK-controle. U kunt de Citroën MyCard gebruiken bij alle Janssen Kerres Citroën vestigingen. De kosten voor een MyCard in combinatie met de NL-Plus Assistance bedragen € 49,95, de MyCard i.c.m. het EUR-Premium pakket kost € 79,95.

Hulp inroepen van Citroën Assistance Pechhulp?

In Nederland belt u 0800 – 02 22 244 en vanuit het buitenland via nummer 0031 20 654 56 38.

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over Assistance bij onderhoud? Neem contact op met één van onze Citroën-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Citroën-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* de door u gekozen dekking voor uw auto is geldig tot aan uw volgende onderhoudsbeurt met een maximum van 12 maanden na aanvangsdatum.

Voorwaarden Citroën Assistance NL-Basis
Voorwaarden Citroën Assistance NL-Plus
Voorwaarden Citroën Assistance EUR-Premium