Ontdek de stoere C-Aircross Concept

Deel deze pagina

‘De stoere C-AIRCROSS CONCEPT voelt zich even goed thuis in de stad als op buitenwegen. Met deze moderne en ruime auto kondigt Citroën zijn offensief aan in het Europese SUV-segment. Deze wereldwijd populaire carrosserievariant vormt een nieuwe stap in de concretisering van de productstrategie van het merk. De unieke persoonlijkheid van de C-AIRCROSS CONCEPT heeft dezelfde karaktertrekken als de eind 2016 geïntroduceerde Nieuwe C3.

MODERN EN KLEURRIJK
Het design van de C-AIRCROSS CONCEPT is even kenmerkend als kleurrijk. De stootlijsten die rondom aan de onderzijde van de carrosserie zijn aangebracht, geven het design nog meer karakter.

Met de C-AIRCROSS CONCEPT hebben de designers van het Centre de Style van Citroën vloeiende lijnen weten te combineren met de kenmerken van een SUV en compacte afmetingen: lengte: 4,15 m, breedte: 1,74 m, hoogte: 1,63 m.

De C-AIRCROSS CONCEPT onderscheidt zich direct door zijn korte en hoog gepositioneerde motorkap en stoere maar vriendelijke neus die de auto een voor een SUV unieke uitstraling geven. De puur en strak vormgegeven achterzijde is qua design al even opvallend. De gespierde achterspatborden van de C-AIRCROSS CONCEPT laten de 3D-achterlichten fraai uitkomen. Deze achterlichten bestaan uit drie lichtgevende “zwevende” ringen met een bijzondere hightech uitstraling. De opvallend uitgevoerde, verlichte zuiruiten achter zijn karakteristiek voor deze concept car en hebben een aerodynamische functie.

EEN PUUR EN STRAK INTERIEUR
De designers van Citroën hebben een breed en laag dashboard ontworpen zonder instrumentenpaneel. Dit ontwerp geeft een interieur een rustgevende, moderne en ruime uitstraling.

Het eenspakige stuurwiel met slechts enkele toetsen is een knipoog naar vroegere modellen van het merk. Op het scherm, een head-up display, worden alle instrumenten weergegeven in het directe blikveld van de bestuurder.

STOELEN GEÏNSPIREERD OP DE WERELD VAN BEDDEN
Vier zachte en brede stoelen! De brede voor- en achterstoelen, die het comfort van een sofa bieden, zijn opgebouwd uit gewatteerde materialen en bekleed met alcantara in wafelmotief.

Deze kwalitatief hoogwaardige, natuurlijk aanvoelende en chique stoelen bieden bijzonder veel steun en comfort, dankzij technieken die ook in de beddenindustrie worden toegepast. Ze passen zich aan de lichaamsbouw aan en zorgen voor een unieke rijervaring.

OFFROAD CAPACITEITEN
Een vrolijk karakter en moderne technologieën!  De C-AIRCROSS CONCEPT heeft niet alleen de looks van een SUV, het is ook een bijzonder comfortabele auto.

Hij is even geschikt voor de dagelijkse stadsritten als voor vakanties in de bergen of trips naar zee, in familieverband of met vrienden. En dankzij de Grip Control, waarvan de draaiknop op de middenconsole is aangebracht, brengt hij u waar u maar wilt.