De nieuwe Citroën C5 X

Deel deze pagina

DE NIEUWE CITROËN C5 X: NU TE ERVAREN BIJ JANSSEN KERRES.

Citroën dealer Janssen Kerres met een zestal vestigingen in Limburg presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de Citroën C5 X.  Het originele ontwerp van dit model combineert de elegantie van een sedan met de dynamiek van een stationwagen en robuustheid van een SUV. Deze meeste geavanceerde nieuweling van het merk kenmerkt zich niet alleen door een uitgesproken styling maar ook door unieke comfortfeatures en gebruik van toptechnologie.

 

Een traditie van comfort

De Citroën C5 X is duidelijk geïnspireerd op zijn beroemde voorgangers: de Citroën CX en C5. Reizen voelt als zweven op een vliegend tapijt dankzij de geheel nieuwe Citroën Advanced Comfort-wielophanging. Dat ongeëvenaard comfortabele Citroën-gevoel vindt men ook terug in het loungewaardige interieur. De warmte, rust en ruimte nodigen uit om plaats te nemen in de Advanced Comfort-stoelen. Ook de talloze technologische innovaties zijn gericht op comfort zoals blijkt uit de Extended Head-Up Display, rijhulpsystemen voor semi-autonoom rijden, nieuwe 12-inch HD-touchscreen en stembediening.

 

Grand Comfort Testdrive

Om iedereen te overtuigen van de vele kwaliteiten van de Citroën C5 X wordt u uitgenodigd om bij Citroën dealer Janssen Kerres  een Grand Comfort Testdrive te maken. De proefritdagen vinden plaats van 2 t/m 13 juni en u kunt deze zelf inplannen op www.janssenkerres.nl/c5-x. Heeft de C5 X daarna ook uw hart veroverd, dan kunt u comfortabel instappen vanaf € 43.040,-.

Aanmelden testdrive Meer bekijken

DE NIEUWE CITROËN C5 X