De nieuwe Citroën Berlingo Van

Deel deze pagina

De Citroën Berlingo is, na 1,5 miljoen geproduceerde exemplaren, al weer toe aan de derde generatie! Extra stoer is deze generatie van de Berlingo geworden, maar nog steeds met optimaal comfort, functionaliteit en flexibiliteit.

Dankzij de ruime keuze aan carrosserievarianten, motoren en uitrustingselementen kan de nieuwe Berlingo aan al uw professionele wensen voldoen. Als ideale compagnon voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver.

Dankzij de ruime keuze aan modellen voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan alle behoeften die uw beroep met zich meebrengt. De Nieuwe Berlingo heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

Met 3 echte zitplaatsen, verschillende opbergmogelijkheden en een uitstekende binnenruimte kan de Extenso-cabine naar wens worden ingericht. De zitting van de buitenste passagiersstoel kan als een bioscoopstoel worden opgeklapt tegen de rugleuning, zodat u grote, hoge voorwerpen in de cabine kunt vervoeren. De rugleuning van de middelste passagiersstoel kan worden neergeklapt om een bureaublad te vormen.  Zo kunt u uw documenten altijd kwijt!

Bij het ontwerpen van de Nieuwe Citroën Berlingo Van is extra zorg besteed aan de praktische aspecten van de auto. Voorin zijn er tal van ruime en handige opbergmogelijkheden, zowel voor kleine als voor grote voorwerpen. In totaal beschikt de cabine over 113 liter aan praktische en goed bereikbare opbergruimtes, zoals de opbergkoffer onder de bestuurders- of passagiersstoel, de TopBox aan passagierszijde, het onderste dashboardkastje, de opbergruimte boven de voorruit, de vele open bergvakken, de grote opbergvakken in de portieren en de bekerhouders.

De nieuwe Citroën Berlingo Van zit boordevol technologieën die dagelijks van pas komen.

Dankzij deze technologieën rijdt de functionele en praktische Nieuwe Citroën Berlingo Van extra veilig en ontspannen. Hij is toonaangevend in zijn segment met 4 connectiviteitstechnologieën waaronder met name Citroën Connect Nav, Mirror Screen (Apple CarPlayTM/Android Auto/MirrorLink®) en draadloos opladen van een smartphone20 rijhulpsystemen.