De nieuwe Citroën Berlingo MPV

Deel deze pagina

Als trendsetter in het Ludospace-segment sinds 1996, presenteert Citroën de nieuwe Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nog moderner is. Toonaangevend op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

De nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel en aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: een recordvolume aan binnenruimte, een ongekende flexibiliteit dankzij de 3 individuele wegklapbare achterstoelen, talloze opbergmogelijkheden zoals in de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie en geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances.

Twee lengtes

Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de nieuwe XL met een lengte van 4,75 m. De M en XL zijn standaard leverbaar met 5 zitplaatsen, de XL is uit te breiden tot wel 7 zitplaatsen! De nieuwe Citroën Berlingo is aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit voor meer ruimte en licht in het interieur. Aan de zijkant wordt het robuuste karakter versterkt door de dakrelingen en de Airbumps® die tevens voor een permanente bescherming van de carrosserie zorgen.

Advanced Comfort®

De nieuwe Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort. Daarnaast heeft de auto een bijzonder licht interieur dankzij het grote glasoppervlak rondom. Het grote glazen panoramadak zorgt, wanneer het elektrisch bedienbare zonnescherm is geopend, voor extra licht.

Ongekende ruimte

De nieuwe Citroën Berlingo is ruim en uitermate flexibel dankzij de wegklapbare stoelen. De bagageruimte heeft een inhoud van 775 liter in de uitvoering M en een inhoud van tot 1050 liter in de uitvoering XL. Daarnaast beschikt de Berlingo over 186 liter aan praktische en ruime opbergmogelijkheden, zoals de opbergvakken in de Modutop® met een totale inhoud van 92 liter.