Citroën viert 100-jarig bestaan op Concours d’Elégance!

Deel deze pagina

100 jaar Citroën: een mooie gelegenheid om het merk in de schijnwerpers te zetten bij het Concours d’Elégance, dat dit jaar voor het eerst rondom Paleis Soestdijk wordt georganiseerd op 24 & 25 augustus!
Citroën viert dit bijzondere jubileum met een line-up van de mooiste 30 Citroëns uit haar bestaan, van de oudste tot de allernieuwste Citroën! We hebben daarvoor de mooiste plek gekregen: recht voor het paleis zelf!

De jury van het Concours maakt haar keuze van de mooiste Citroën uit deze collectie, en daarnaast kan het aanwezige publiek stemmen op zijn/haar favoriet! Reclamebeelden rondom de voitures zorgen ervoor dat de sfeer helemaal à la Citroën is… Deze reis door de tijd wordt compleet gemaakt met een hele bijzondere elektrische concept car van Citroën die speciaal voor het 100-jarig jubileum werd ontworpen: 19_19 Concept!

Voor kinderen is er ook een speciale Citroën-activiteit, en de leden van de 33 Citroën-clubs die Nederland rijk is, parkeren hun auto op een speciaal Citroën terrein, om daarmee een extra fraai openluchtmuseum in de nabijheid van Soestdijk te vormen.

Graag tot ziens op 24/25 augustus op Paleis Soestdijk!