Laatste nieuws

De nieuwe Citroën C5 X

De Citroën C5 X is duidelijk geïnspireerd op zijn beroemde voorgangers: de Citroën CX en C5. Reizen voelt als zweven op een vliegend tapijt dankzij de geheel nieuwe Citroën Advanced Comfort-wielophanging.

Lees verder

Vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV

De Citroën C5 Aircross is sinds 2018 het topmodel van Citroën in Nederland. De auto is het toonbeeld van comfort en klasse. De C5 Aircross is wereldwijd al zo’n 250.000 keer verkocht, waarvan bijna 4.700 in Nederland.

Lees verder

Aangesloten bij Dealerglass

Dealerglass is een formule voor ruitherstel bij merkdealers. Dealerglass zorgt ervoor dat elke autorijder in het geval van ruitschade altijd terecht kan bij de dealer waarvan de merken aangesloten zijn.

Lees verder

Subsidie elektrische auto’s 2022

De subsidiepot voor elektrische auto’s is voor 2022 weer gevuld. Dat kan bij een particuliere aankoop € 3.350 schelen op de aanschafprijs en dit bedrag komt bovenop het voordeel van de wegenbelasting-vrijstelling die nog tot 2025 geldt.

Lees verder
Citroën ë-Jumpy Hydrogen

Citroën ë-Jumpy Hydrogen

De Citroën ë-Jumpy Hydrogen is een elektrisch aangedreven LCV die is voorzien van een brandstofcel en een oplaadbaar batterijpakket. Dat betekend dat dit de eerste Citroën is die met een dergelijke aandrijflijn wordt uitgerust.

Lees verder