C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID proefrit

Plan een proefrit en ervaar de C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

NIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Ultiem comfortabel rijden

De Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV vergroot het rijplezier dankzij de voordelen van het gebruik van de elektrische rijmodus voor dagelijkse ritten (actieradius van tot wel 55 km volgens de WLTP-cyclus) en een onbeperkte actieradius voor langere ritten dankzij de benzinemotor. Met de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kunt u profiteren van een korting op de motorrijtuigenbelasting.

Benzine/diesel uitvoering

Eenvouding en praktisch laden

De Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kan heel eenvoudig worden opgeladen:

 • Achter de klep van de laadaansluiting, in het linker achterspatbord van de auto, bevindt zich een controlelampje dat de status van het laadproces aangeeft. Het opladen kunt u ook op afstand volgen via de My Citroën-app.
 • Via het touchscreen of de My Citroën-app kunt u het opladen van de auto programmeren om zo te kunnen profiteren van het dalurentarief.
 • De laadkabels kunnen worden opgeborgen in een speciale opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte.

3 rijmodi

Op de middenconsole van de C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid is de keuzeschakelaar voor de rijmodus aangebracht. U kunt kiezen uit 3 modi:

 • Electric: De auto rijdt 100% elektrisch tot een snelheid van maximaal 135 km/h. Hierbij ervaart u een totale geruisloosheid en een ongekende souplesse. U beschikt over een elektrische actieradius van tot wel 55 km (WLTP-cyclus).
 • Plug-in Hybrid: In deze modus wordt de aandrijving door de elektromotor en/of de verbrandingsmotor automatisch geregeld voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.
 • Sport: De auto levert optimale prestaties doordat de elektromotor de verbrandingsmotor ondersteunt, zodat u desgewenst kunt beschikken over het totale systeemvermogen van 225 pk en een totaal koppel van 360 Nm.

Proefrit plannenOverzicht vestigingen

Nieuwsgierig? De C5 Aircross SUV plug-in hybrid staat nu in onze showrooms! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

NIEUWE VOORZIJDE

Met zijn vernieuwde design valt de Citroën C5 Aircross SUV direct op door zijn onderscheidende en stijlvolle voorkomen. Zijn nieuwe, meer rechtop staande neus geeft hem extra karakter. Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin ronde vormen hebben plaatsgemaakt voor strakkere lijnen.

V-VORMIGE LED-LICHTSIGNATUUR VÓÓR EN ACHTER

De nieuwe V-vormige led-lichtsignatuur heeft een bijzonder 3D-effect met “pianotoetsen”. Deze dagrijverlichting geeft de auto een zelfbewuste en hightech uitstraling. De LED Vision-koplampen hebben een subtiele, donkere afwerking. Ze vormen het verlengde van de glanzend zwarte grille en versterken het stoere karakter van de auto.

In harmonie met de voorzijde van de auto heeft de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV ook achter een nieuwe lichtsignatuur, met 3D led-technologie. De vorm van de drie led-modules is op fraaie wijze opgenomen in het reliëf van de donker getinte achterlichtunits. Net als aan de voorzijde versterken de subtiele “pianotoetsen” het diepe 3D-effect van de lichtsignatuur.

EEN NIEUW PROFIEL

Door verschillende nieuwe designelementen ziet de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV er ook van opzij gezien nog stijlvoller en moderner uit:

 • Nieuwe gepolijste, in twee kleuren uitgevoerde lichtmetalen 18 inch-velgen Pulsar met grafisch design;
 • Nieuwe glanzend zwarte afwerking van de buitenspiegelkappen in harmonie met die van de voorruitstijlen;
 • Praktische glanzend zwarte dakrails met een nieuwe matzwarte insert onderaan;
 • Vernieuwde elementen van de Color Packs op de Airbumps® in dezelfde kleur als de sierdelen op de voorbumper.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review