NIEUWE C3 proefrit

Plan een proefrit en ervaar de NIEUWE C3

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweCitroën nieuwe C3

De Nieuwe Citroën C3

De nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Citroën C3 een unieke auto maken. De C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.

Een nieuwe voorzijde 
De stoere en dynamische look van de C3 geeft hem een krachtige uitstraling. Zijn gespierde vormen, die worden geaccentueerd door nieuwe grafische elementen, doen sterk denken aan een SUV.Met zijn nieuwe voorzijde luidt de auto een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën.

Advanced Comfort
Daarnaast is de auto voorzien van de op unieke wijze vervaardigde Advanced Comfort Seats: een echte Citroën-innovatie. Deze royale stoelen verhogen zowel het visuele comfort als het zitcomfort dankzij het gecapitonneerde effect van de bekleding en de optimale steun voor de lendenen.

Gebruiksgemak
Ook aan het gebruiksgemak is natuurlijk gedacht! Het handige centrale opbergvak houdt voorin zoveel mogelijk ruimte vrij. In het dashboardkastje (6,25 liter) kunt u heel wat kwijt. Daarnaast zijn de voorportieren van de nieuwe C3 voorzien van grote portiervakken. En met de royale bagageruimte van 300 liter is er meer dan genoeg plaats voor alles wat u wilt vervoeren!

Nieuwsgierig? De nieuwe Citroën C3 verwachten wij in juni in onze showrooms.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe C3? Laat uw gegevens achter en wij informeren u omtrent de laatste ontwikkelingen.

Houd mij op de hoogte

Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën nieuwe C3 downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Citroën C3? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën nieuwe C3

Comfort

De Nieuwe Citroën C3 is voorzien van de op unieke wijze vervaardigde Advanced Comfort Seats: een echte Citroën-innovatie. Deze royale stoelen verhogen zowel het visuele comfort als het zitcomfort dankzij het gecapitonneerde effect van de bekleding en de optimale steun voor de lendenen.

Intelligente technologie

De Nieuwe Citroën C3 is geïnspireerd op de levensstijl van zijn gebruikers en maakt hen het leven elke dag weer gemakkelijk met een scala aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Samen met de Nieuwe Citroën C3 wordt een nieuw, eenvoudiger en overzichtelijker aanbod van Connected Services geïntroduceerd: Connect Assist (veiligheid en assistentie), Connect Nav (navigatie) en Connect Play (infotainment). Dit aan het Citroën Advanced Comfort®-programma gekoppelde aanbod is bedoeld om de toegang tot de Connected Services gemakkelijker en intuïtiever te maken, voor een optimale veiligheid, een gemakkelijkere navigatie en meer connectiviteit.

Motoren van de nieuwste generatie

De Nieuwe Citroën C3 wordt geleverd met krachtige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie die aan de Euro 6-emissienorm voldoen:

  • De driecilinderbenzinemotoren PureTech 83 S&S BVM5 en PureTech 110 S&S BVM6
  • De dieselmotor BlueHDi 100 S&S BVM.

Voor nog meer souplesse en comfort is de Nieuwe Citroën C3 ook leverbaar met de automatische transmissie EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review