Ë-JUMPY Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe Ë-JUMPY.

BEKIJK ACTIES

Ë-JUMPY proefrit

Plan een proefrit en ervaar de Ë-JUMPY

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen KerresCitroën ë-Jumpy

Nieuwe; De Citroën ë-Jumpy, functioneel en 100% elektrisch

De Citroën ë-Jumpy – 100% electric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten:

  • De ë-Jumpy – 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330km
  • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
  • Een volledige beschikking van de laadruimte
  • Een laadvermogen tot 1.275 kg en aanhanger gewicht tot 1.000 kg
  • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
  • Toegang tot diensten die het dagelijkse elektrische leven vergemakkelijken (oplaadplanner en routeplanning naar laadstations)

De ë-Jumpy kan het allemaal. 100% ëlektrisch, geen compromissen: 100% ë-Jumpy

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Proefrit plannenOntvang tot € 5.000,- subsidie

Citroën ë-Jumpy

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën ë-Jumpy downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën ë-Jumpy? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

De ë-Jumpy richt zich op een brede groep zakelijke gebruikers (bouwvakkers, koeriersdiensten, hulpdiensten, overheid…) en is verkrijgbaar als bestelwagen, combi, dubbele cabine en platform-cabine. Net als de Jumpy is de ë-Jumpy er in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m) zodat u de auto kunt kiezen die bij uw activiteiten en wensen past. De ë-Jumpy – 100% ëlectric biedt twee accupakketten met een tweetal actieradiussen. 230 km volgens WLTP-cyclus met een 50 kWh-accupakket en 330 km volgens WLTP-cyclus met een 75 kWh-accupakket.

Optimaal comfort

De Citroën ë-Jumpy – 100% ëlectric geeft comfort een nieuwe dimensie en benadrukt de rust: Vrije toegang tot milieuzones, Geen uitstoot, geen lawaai, geen stress: geen trillingen, geen motorgeluid. Door krachtige prestaties is het vermogen en de koppel direct beschikbaar. Via de My Citroën-app of het touchscreen met de Connect Nav Services kunt u al op afstand voorverwarmen. Én de ë-Jumpy is ook nog eens zeer efficiënt ingedeeld! Zoveel kwaliteit, u kunt niet meer zonder.

Maximaal laadvermogen

De accu is in het chassis van de auto geplaatst, waardoor het nuttige volume en het laadvermogen die u van de Jumpy gewend bent volledig behouden blijven. De ë-Jumpy kan tot 1.000 kg aanhangwagengewicht trekken. Met een laadvolume van 4,6 – 6,6 m³ en een laadvermogen tot 1.275 kg heeft u het beste van beide werelden: verrassend veel ruimte en 100% elektrisch rijden! Dankzij Moduwork® geniet u van 4m nuttige lengte.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige auto gekocht met een fijne service door Anja Uiterwaal. Goed advies gekregen en een snelle, prettige overdracht.

Rob - 2020-03-06 12:59
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review