JUMPY Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe JUMPY.

BEKIJK ACTIES

JUMPY Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe JUMPY modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

JUMPY Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte JUMPY in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

JUMPY proefrit

Plan een proefrit en ervaar de JUMPY

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen KerresCitroën Jumpy

De Citroën Jumpy, functioneel en comfortabel

De Citroën Jumpy biedt nog meer praktische bruikbaarheid, meer comfort en meer veiligheid. Hij is voorzien van alle nieuwste rijhulptechnieken en uitgerust met zuinige motoren.

De zakelijke gebruiker kan er niet omheen: deze Jumpy is ontworpen met in het achterhoofd de termen efficiency en ergonomie om zoveel mogelijk gebruiksgemak en veiligheid te bieden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën Jumpy bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën Jumpy downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën Jumpy? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

De Jumpy richt zich op een brede groep zakelijke gebruikers (bouwvakkers, koeriersdiensten, hulpdiensten, overheid…) en is verkrijgbaar als bestelwagen, combi, dubbele cabine en platform-cabine. Hij is er in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m) zodat de klant de auto kan kiezen die bij zijn activiteiten en zijn wensen past.

Optimaal comfort

De Citroën Jumpy staat voor een design met vloeiende en moderne lijnen. Een karaktervolle stijl die zowel energetisch als veilig oogt. Een constructie die bij iedere behoefte past en gericht is op functionaliteit, handigheid en ergonomie. Het modulaire platform gebaseerd op de EMP2 biedt tot ruim 1.500 kg nuttig laadvermogen, 6,6 m3 laadruimte en tot 2,5 t trekvermogen.

Techniek

De Citroën Jumpy heeft technieken die het leven eenvoudiger maken zoals Top Rear Vision voor meer zicht tijdens het manoeuvreren, een head-up kleuren display en Citroën Connect Nav met de 3D online navigatie met voice control en touch screen. Technieken ten dienste van veiligheid, onder meer met de functies: Adaptive Cruise Control, Trafic Sign Recognition met Speed Limit, Driver Attention Alert en Active Braking.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Een geweldige auto gekocht met een fijne service door Anja Uiterwaal. Goed advies gekregen en een snelle, prettige overdracht.

Rob - 2020-03-06 12:59
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review