Citroën Origins Collectors Editions

Citroën Origins Collector’s Editions

Citroën viert zijn 100-jarig jubileum met de Citroën Origins Collector’s Editions! Dit zijn unieke uitvoeringen van de Citroën C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer. Deze gelimiteerde uitvoeringen zijn geïnspireerd door 100 jaar durf en innovatie zijn nu te bestellen!

Uitrusting
Citroën origins range


De 6 Origins-modellen zijn direct herkenbaar aan hun specifieke designelementen:

 1. Elk model is leverbaar in verschillende chique en ingetogen carrosseriekleuren: wit, zwart en grijs.
 2. Ook kan worden gekozen voor een twotone-combinatie met een zwart dak (C1, C3, Compacte C3 Aircross SUV en C4 SpaceTourer).
 3. Deze Collector’s Edition is aan de buitenzijde herkenbaar aan een specifieke Origins-presentatie, met bronskleurige grafische elementen die verwijzen naar de tandwielen die aan de wieg van het merk stonden. Zo zijn deze uitvoeringen voorzien van:- Striping voor de buitenspiegelkappen en de achterstijlen (uitgezonderd Grand C4 SpaceTourer)
  – Een logo op de achterklep (alle modellen)
  – Een speciales striping midden op het dak (C3)
  – Een speciaal Color Pack Bronze bestaande uit sierlijsten rondom de mistlampen en op de Airbumps® (C3, Nieuwe C4 Cactus), sierlijsten rondom de koplampen (Compacte SUV C3 Aircross) of naafdoppen (C1)
  – Een logo “Origins since 1919” op de voorportieren van elk model
  – Andere onderscheidende designelementen: extra getinte zijruiten achter en achterruit, en zwarte lichtmetalen velgen (behalve C-Elysée en C4/Grand C4 SpaceTourer)
 4. In het interieur bieden deze speciale uitvoeringen een specifieke Origins-ambiance. Deze harmonieuze interieurambiance onderscheidt zich door: een gevlamd grijze stoffen stoelbekleding met goudkleurige sierstiksels en “Origins”-badge (C3, Compacte SUV C3 Aircross en Nieuwe C4 Cactus), een met kunstleder Mistral met goudkleurige sierstiksels bekleed dashboardpaneel (C3) en speciale matten voor- en achterin.

Alle Citroën historie
Meer weten over de rijke historie van het merk Citroën? Bekijk de video:

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën Origins Collectors Editions downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën Origins Collectors Editions

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil verkoopadviseur Anja Uiterwaal hartstikke bedanken voor de super dienstverlening die zij heeft gedaan.
Had nieuw voorraadmodel Citroen C5Aircross gekocht en dag erna was demo van dit type te koop met juist die kleur wat wij wilden hebben.
Naar Anja gegaan en gevraagd of ik het koopcontract kon laten ontbinden, zodat ik de demo auto kon kopen. Na 1 dag werd ik teruggebeld dat dit mogelijk was en vanaf afgelopen vrijdag ben ik de trotse bezitter van deze demo C5 Aircross, welke is voorzien van alle opties.
De auto nu 3 dagen in bezit en hij rijdt voortreffelijk. Wel nog op ontdekkingsreis ivm de vele opties en extras op deze demo auto.
Ik wil Anja dan ook via de review nogmaals bedanken voor de heel prettige gesprekken en het uiteindelijke resultaat. Ga zo door en je doet aan klantenbinding.

Henry - 2019-10-28 02:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review