Citroën Jumpy

Diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 26.000
Financial Lease (p/mnd)*
€ 325

De bedrijfsauto voor elke professional

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker. Ontdek wat de Jumpy jou te bieden heeft!

Elektrische ë-Jumpy

De ë-Jumpy is de ideale bedrijfsauto voor elke professional die actief is in en rondom de stad. Hij biedt een actieradius tot wel 330 km (WLTP) met een snellaadmogelijkheid. Het accupakket kan voor 80% worden opgeladen in slechts 30 minuten.

Moduwork

De praktische Jumpy biedt jou allerlei mogelijkheden. Zo kan de zitting van de buitenste zitplaats van de Moduwork-cabine worden opgeklapt om extra lange voorwerpen in de auto te kunnen vervoeren. En bij de uitvoeringen met dubbele cabine hoef je niet meer te kiezen tussen het vervoer van personen en lading

Rijhulptechnologieën

Dankzij het head-up kleurendisplay kun je jouw blik op de weg houden. Op een transparant scherm in jouw directe gezichtsveld wordt namelijk de belangrijkste rijinformatie geprojecteerd: rijsnelheid, instellingen van de cruise control/snelheidsbegrenzer, navigatie-aanwijzingen en de waarschuwingen van de Collision Risk Alert.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in de Citroën Jumpy?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Drie lengtes

Dankzij het nieuwe modulaire platform kan de Citroën Jumpy worden geleverd in drie lengtes:

  • Twee conventionele uitvoeringen: M (4,95 m) en XL (5,30 m);
  • Een unieke, bijzonder compacte XS-uitvoering met een lengte van 4,60 m.

Alle achterstoelen (optioneel) kunnen worden verwijderd. Je beschikt dan over een laadvolume van 4,50 m3 bij de XS tot wel 6 m3 bij de XL. De zitplaatsen van de tweede zitrij kunnen met één handbeweging worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

Citroën Jumpy accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Citroën met originele accessoires. Zo zijn er allesdragers om voorwerpen op het dak te voeren, nieuwe wieldoppen of matten om jouw auto nóg unieker te maken.

Stap jij in deze Citroën Jumpy?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden