Ë-SPACETOURER Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe Ë-SPACETOURER.

BEKIJK ACTIES

Ë-SPACETOURER proefrit

Plan een proefrit en ervaar de Ë-SPACETOURER

PROEFRIT PLANNEN

Nu te bestellenCitroën ë-Spacetourer

Citroën ë-Spacetourer

100% ëlectric en 100% efficiënt

Maak kennis met de volledig elektrische Citroën ë-Spacetourer! Dankzij de krachtige lijnen in het exterieur heeft de ë-Spacetourer een energiek uiterlijk. Deze volledig elektrisch aangedreven MPV is vanaf nu te bestellen bij Janssen Kerres en verkrijgbaar in diverse lengtes.

  • XS (4.60 meter)
  • M (4.95 meter)
  • XL (5.30 meter)

‘Best in class’ actieradius en motor

De actieradius van de Citroën ë-Spacetourer bedraagt tot wel 230 km (WLTP-cyclus) bij een accupakket van 50 kWh. Wanneer u kiest voor een accupakket van 75 kWh dan reikt de actieradius tot wel 330 km (WLTP-cyclus). Op het accupakket geldt een garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 km. Ongeacht welk accupakket u kiest, moeiteloos, dynamisch, ontspannen én soepel elektrisch rijden is gegarandeerd. De motor heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en koppel van 260 Nm is beschikbaar vanaf 0 km/u.

Eenvoudig en praktisch opladen

Citroën biedt eenvoudige en praktische laadoplossingen voor de ë-Spacetourer. U heeft de keuze uit het opladen bij een openbaar oplaadpunt of een eigen oplaadpunt.  Bij 100kW snelladen wordt 80% van de 75 kWh accu in 45 minuten opgeladen. Bij een 50 kWh accupakket duurt dit slechts 30 minuten.

Proefrit plannen Overzicht vestigingenOntvang tot € 5.000,- subsidie

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën ë-Spacetourer bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Citroën ë-Spacetourer

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën ë-Spacetourer downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën ë-Spacetourer? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën ë-Spacetourer

Automatische transmissie

De Citroën ë-Spacetourer heeft een automatische transmissie waarmee u met de nieuwe selectiehendel van geguillocheerd metaal eenvoudig de drie standen (R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit)) kunt selecteren. Naast de hendel bevinden zich ook 2 verlichte toetsen ‘P’ en ‘B’. P is om de parkeerstand in te schakelen en B is om de Brake-modus in te schakelen en meer energie terug te winnen tijdens het loslaten van het gas.

Drie rijmodi

Op de bedieningsconsole van de automatische transmissie vindt u ook de keuzeschakelaar voor de verschillende rijmodi. Normal voor het beste compromis tussen actieradius en rijprestaties, Eco voor een optimaal energieverbruik en Power waarin de auto bij volle belading dezelfde prestaties levert als onbeladen.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review