Citroën ë-Spacetourer

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 57.083

Jouw ideale minibus

Maak kennis met de 100% elektrische Citroën ë-Spacetourer! Dankzij de krachtige lijnen in het exterieur en het fraaie interieur heeft de ë-Spacetourer een energiek uiterlijk. Bovendien is deze volledig elektrisch aangedreven MPV verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Actieradius

De actieradius van de ë-Spacetourer bedraagt tot wel 230 km (WLTP) bij een accupakket van 50 kWh. Bij een accupakket van 75 kWh reikt de actieradius tot 330 km (WLTP). Op het accupakket geldt bovendien een garantie van 8 jaar met een maximum van 160.000 km. De motor heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en koppel van 260 Nm is beschikbaar vanaf 0 km/u.

Praktisch opladen

Citroën biedt eenvoudige en praktische laadoplossingen voor de ë-Spacetourer. Je hebt de keuze uit opladen bij een openbaar oplaadpunt of opladen middels een eigen oplaadpunt.  Bovendien wordt bij 100kW snelladen 80% van de 75 kWh accu in 45 minuten opgeladen. Bij een 50 kWh accupakket duurt dit slechts 30 minuten.

15 rijhulpsystemen

De ë-Spacetourer beschikt over maar liefst 15 rijhulpsystemen waaronder semi-adaptieve cruise control, collision risk alert, keyless entry and start, achteruitrijcamera met top rear vision, head-up kleurendisplay, trailer stability control, hill start assist, statische bochtverlichting, coffee break alert en nog veel meer!

Citroën ë-Spacetourer met extra voordeel

Kennismaken met de Citroën ë-SpaceTourer? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit. Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tweedelig panoramadak

Dankzij het grote panoramadak baadt het interieur van de ë-Spacetourer in het licht, iets waar alle inzittenden van profiteren. De twee delen van het dak kunnen bovendien afzonderlijk met een zonnescherm worden verduisterd. Het centraal geplaatste Pavillon Comfort geeft je het gevoel in een vliegtuig te zitten. Het bevat aanjagers die een zachte luchtstroom genereren. Dankzij de led-verlichting kun je ‘s nachts een boek lezen, maar je kunt er ook een harmonieuze sfeer mee creëren.

Citroën ë-Spacetourer accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Citroën met originele accessoires. Zo zijn er allesdragers om voorwerpen op het dak te voeren, nieuwe wieldoppen of matten om jouw auto nóg unieker te maken.

Stap jij in deze Citroën ë-Spacetourer?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …