Ë-BERLINGO Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe Ë-BERLINGO.

BEKIJK ACTIES

Ë-BERLINGO Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe Ë-BERLINGO modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

Ë-BERLINGO Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte Ë-BERLINGO in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

Ë-BERLINGO proefrit

Plan een proefrit en ervaar de Ë-BERLINGO

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de Citroën ë-Berlingo

NIEUWE CITROËN Ë-BERLINGO

Genieten van comfort en vrijheid

Citroën, al sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, breidt het gamma uit met een elektrische uitvoering van de Berlingo. Deze gezinsauto heeft als eerste een flexibel in te delen interieur, als tweede een reusachtige bagageruimte en als laatste opbergruimtes in overvloed. Daarnaast is de nieuwe Citroën ë-Berlingo de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Liever benzine of diesel? Bekijk de Berlingo

De Citroën ë-Berlingo is nu nog comfortabeler

Als eerste kunt u 100% efficiënt rijden, denk aan dynamisch, ontspannen en soepel elektrisch rijden. Daarnaast heeft u lagere gebruikskosten dan een Berlingo met benzine- of dieselmotor. Verder kunt u eenvoudig en praktisch opladen en heeft u daarnaast een actieradius tot wel 280 km. Bovendien heeft u nul uitstoot van co2. Dat betekend dus een verantwoorde mobiliteit en daarnaast toegang tot alle milieuzones. Als laatste biedt Citroën een pakket service om zorgeloos te rijden speciaal voor elektrische auto’s.

Een actieradius die u alle vrijheid biedt

De Citroën ë-Berlingo profiteert van de beste technologie rondom elektrisch rijden. Afhankelijk van de rijomstandigheden staat het lithium-ion accupakket van 50 kWh van de ë-Berlingo garant voor een actieradius tot wel 280 km*. Een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket wordt gegarandeerd op basis van 8 jaar lang of 160.000 km ver rijden. Na 1 jaar of 20.000 km wordt een controlebeurt uitgevoerd en krijgt u een certificaat van de capaciteit van het accupakket. Vervolgens krijgt u na elke onderhoudsbeurt, dus om de 2 jaar of 40.000 km, een nieuw certificaat. Om de actieradius van de auto te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen. Versterk het terugwinnen van energie door middel van de toets B op de middenconsole.

* Waarde in afwachting van homologatie conform de WLTP-cyclus.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenBekijk Private Lease tarieven

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën ë-Berlingo bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Citroën ë-Berlingo

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën ë-Berlingo downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën ë-Berlingo? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën ë-Berlingo

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij werden heel goed geholpen, bij de aankoop van een nieuwe auto.
De verkoper nam zich ook alle tijd, konden allerlei vragen stellen, deed alles goed uitleggen.
Zeer vriendelijk.
Prijs gekregen wat wij voor de inruilauto vroegen.
Deze garage zouden wij zeker aanbevelen!

Marjo Ledoux Heerlen. - 2016-08-26 10:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review