Ontdek de nieuweCitroën ë-Berlingo Van

Nieuwe Citroën ë-Berlingo Van

Te bestellen vanaf het tweede kwartaal van 2021

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric is voor kleine zelfstandigen, winkeliers en koeriers een concrete oplossing. Het voldoet aan de nieuwe eisen die aan mobiliteit in de stad, maar ook in het buitengebied worden gesteld. Hij biedt een onovertroffen comfort en lage exploitatiekosten dankzij:

  • Een actieradius van tot wel 275 km* (WLTP)
  • Een snellaadmogelijkheid, zodat het accupakket in 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen
  • Geen concessies op het gebied van laadruimte en uitrusting: identiek aan die van de Berlingo Van
  • De voordelen van ë-comfort
  • De toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)

Bekijk de Citroën Berlingo Van Overzicht vestigingen

 

Laadruimte

Het accupakket is in de bodem van de auto geïntegreerd waardoor de inhoud en vorm van de laadruimte ongewijzigd konden blijven. De ë-Berlingo Van is daarmee een bedrijfsauto die u alle ruimte biedt met een laadvolume van minimaal 3,3 m3 tot 4,4 m3 in de XL-uitvoering. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: de M-uitvoering met een lengte van 4,4 meter en de XL-uitvoering met een lengte van 4,75 meter. Beide uitvoeringen hebben achterdeuren met een openingshoek van 180 graden.

Nieuwsgierig? De Citroën ë-Berlingo Van is te bestellen vanaf het tweede kwartaal van 2021. Neem contact met op één van onze Citroën-vestigingen voor meer informatie over deze elektrische bedrijfswagen. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Citroën ë-Berlingo Van

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën ë-Berlingo Van downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën ë-Berlingo? Neem contact op met één van onze vestigingen. De Citroën ë-Berlingo Van is vanaf het tweede kwartaal van 2021 te bestellen.

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën ë-Berlingo Van

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil verkoopadviseur Anja Uiterwaal hartstikke bedanken voor de super dienstverlening die zij heeft gedaan.
Had nieuw voorraadmodel Citroen C5Aircross gekocht en dag erna was demo van dit type te koop met juist die kleur wat wij wilden hebben.
Naar Anja gegaan en gevraagd of ik het koopcontract kon laten ontbinden, zodat ik de demo auto kon kopen. Na 1 dag werd ik teruggebeld dat dit mogelijk was en vanaf afgelopen vrijdag ben ik de trotse bezitter van deze demo C5 Aircross, welke is voorzien van alle opties.
De auto nu 3 dagen in bezit en hij rijdt voortreffelijk. Wel nog op ontdekkingsreis ivm de vele opties en extras op deze demo auto.
Ik wil Anja dan ook via de review nogmaals bedanken voor de heel prettige gesprekken en het uiteindelijke resultaat. Ga zo door en je doet aan klantenbinding.

Henry - 2019-10-28 02:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review