Ontdek deCitroën E-Berlingo Multispace

De unieke 100% elektrisch MPV, dé Citroën E-Berlingo Multispace

De E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten.

De E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet. Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega’s.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën E-Berlingo Multispace bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën E-Berlingo Multispace downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën E-Berlingo Multispace? Bekijk de brochure laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën E-Berlingo Multispace

100% elektrisch

De 100% elektrische Citroën E-Berlingo Multispace is ontworpen om het u gemakkelijk te maken. De milieuvriendelijke, energiezuinige en stille Citroën E-Berlingo Multispace biedt alle voordelen van elektrisch rijden. Zo hoeft u zich over milieuzones geen zorgen te maken. De Citroën E-Berlingo Multispace is uitgerust met een normale laadaansluiting waarmee de auto via een normaal stopcontact kan worden opgeladen. Daarnaast kan hij optioneel worden voorzien van een snellaadaansluiting. Dankzij de elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk) kunt u onder alle omstandigheden soepel wegrijden, accelereren en remmen zonder dat u hoeft te schakelen.

100% technologie

Navigatie met touchscreen en birdviewweergave, weergave op de kaart van het gebied dat binnen de resterende actieradius valt, radio, Bluetooth* handsfree bellen en streaming audio… Zomaar een paar voorbeelden van de mogelijkheden van het 7 inch touchscreen.
Dit touchscreen biedt dankzij de Mirror Screen-technologie bovendien de mogelijkheid om bepaalde apps van uw smartphone op een veilige manier onderweg te gebruiken.

100% praktisch

De Citroën E-Berlingo Multispace ontpopt zich onder alle omstandigheden als uw ideale metgezel. Zijn twee schuifdeuren zijn zeer handig bij het in- en uitstappen of het inladen van de auto, zeker als hij in een smal parkeervak staat. De Citroën E-Berlingo Multispace laat zich ook graag van zijn veelzijdige kant zien, zoals met zijn drie individuele en opklapbare achterstoelen die u desgewenst eenvoudig uit de auto kunt verwijderen.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review