Ontdek de nieuwe Citroën C5 X

NIEUWE CITROËN C5 X

Ontmoet de nieuwe C5 X

Elegantie van sedan, dynamiek van stationwagen en de robuustheid van SUV.

Assertief, robuust en onderscheidend zijn termen die passen bij de unieke carrosseriestijl van de C5 X. De fastbackachtige carrosserievorm combineert de elegantie van een sedan met de dynamiek van een stationwagen en de stoere elementen van een SUV. Het is een geheel nieuwe vorm waarbij Citroën veel aandacht heeft besteed aan aerodynamica.

De Citroën C5 X is zowel voor als achter voorzien van de nieuwe, V-vormige LED-lichtsignatuur van Citroën, voor het eerst geïntroduceerd op de nieuwe C4. Dat maakt de auto direct herkenbaar als een Citroën. De lichttechnologie is zowel overdag als ‘s nachts zichtbaar en onderstreept de unieke carrosserievorm.

Geavanceerde technologie

Het gevoel van welzijn aan boord wordt versterkt door geavanceerde technologie die het gebruik van de auto vereenvoudigt. Voorbeelden zijn het forse Extended Head-Up Display en de verschillende rijhulpsystemen die de mentale belasting van u als bestuurder verminderen, zoals Highway Driver Assist. Een andere unieke voorziening is de nieuwe infotainmentinterface met een centraal 12-inch HD-touchscreen. Dit systeem biedt u een natuurlijke spraaksturing en een aanpasbaar display met widgets, zoals bij een tablet.

Benzine en Plug-in Hybride

De Citroën C5 X is leverbaar met keuze uit een krachtige benzinemotor en een efficiënte plug-in hybride. De C5 X Plug-in Hybrid heeft een systeemvermogen van 225 pk en kan een afstand van meer dan 50 kilometer (WLTP) volledig elektrisch en dus emissievrij rijden met een topsnelheid van 135 km/u. Dankzij deze riante EV-range is het mogelijk om dagelijkse woon-werk-ritten volledig elektrisch af te leggen. Opladen kan thuis, op het werk of bij een openbaar oplaadpunt. Dankzij de benzinemotor is de C5 X Plug-in Hybrid ook uitstekend geschikt om verre reizen te maken zonder tussentijds vaak te hoeven stoppen.

Overzicht vestigingen

Nieuwsgierig? Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord. 

Citroën C5 X

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën C5 X downloads

Heeft u vragen? Onze verkopers staan u graag te woord. Plan uw afspraak in één van onze Citroën vestigingen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem hier contact op.

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C5 X

Een gedurfd silhouet

De nieuwe Citroën C5 X onderscheidt zich nadrukkelijk van zijn tamelijk conventionele concurrenten. De achterklep en de lage laaddrempel bieden gemakkelijk toegang tot de bagageruimte. De lange motorkap, de aerodynamische vorm, de hoge taillelijn en de oplopende lijn boven de achterwielen geven hem een gedistingeerd en rank uiterlijk.

Ultiem comfort

De Advanced Comfort Seats van de nieuwe Citroën C5 X bieden een ongeëvenaard comfort dankzij het speciale gecapitonneerde effect, de vulling met hoge dichtheid en het extra dikke gestructureerde schuimmateriaal. Samen met het strak gevormde dashboard zorgen ze voor een riant interieur. De achterpassagiers beschikken over beenruimte in overvloed.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij werden heel goed geholpen, bij de aankoop van een nieuwe auto.
De verkoper nam zich ook alle tijd, konden allerlei vragen stellen, deed alles goed uitleggen.
Zeer vriendelijk.
Prijs gekregen wat wij voor de inruilauto vroegen.
Deze garage zouden wij zeker aanbevelen!

Marjo Ledoux Heerlen. - 2016-08-26 10:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review