C5 AIRCROSS SUV Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe C5 AIRCROSS SUV.

BEKIJK ACTIES

C5 AIRCROSS SUV Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte C5 AIRCROSS SUV in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

C5 AIRCROSS SUV proefrit

Plan een proefrit en ervaar de C5 AIRCROSS SUV

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweCitroën C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross: Comfort Class SUV!

De C5 Aircross is een echte Citroën: karakter, stijl en een legio personalisatiemogelijkheden. De C5 is onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en ruimte in zijn segment. Met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën is de C5 Aircross een SUV van de nieuwe generatie.

De C5 Aircross past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma dankzij belangrijke innovaties.  Met name de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Advanced Comfort Seats en de 3 losse stoelen achter. Deze stoelen hebben een verstelbare rugleuning en kunnen worden verschoven en neergeklapt. Deze SUV heeft ook meer dan voldoende ruimte: een bagageruimte tot 720 liter en meerdere praktische opbergruimtes, waaronder o.a. een gekoeld dashboardkastje en gekoelde opbergruimte in de middenconsole. Tot slot heeft deze auto typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde en een hoge en fraai gewelfde motorkap.

Daarnaast is de C5 Aircross SUV uitgerust met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak. Het interieur biedt de inzittenden veel bewegingsvrijheid, zonder dat de functionaliteit uit het oog verloren wordt. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling en is horizontaal opgebouwd, met een zacht bekleed paneel dat zich over de gehele breedte uitstrekt.  De bestuurder beschikt over een instrumentenpaneel dat bestaat uit een te configureren 12,3 inch digitaal TFT-scherm waarop alle geselecteerde rijdinformatie in zijn directe gezichtsveld wordt weergegeven. Dankzij de brede en hoge middenconsole, de stoelen die u veel steun geven en de hoge zitpositie zit u prima op de weg!

Nieuwsgierig? De C5 Aircross is nu te bewonderen in onze Citroën-showrooms!  Onze verkopers vertellen u graag meer over deze spectaculaire SUV! Neem contact met ons op!

citroën c5 aircross

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën C5 Aircross SUV downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C5 Aircross SUV? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C5 Aircross SUV

Comfort Class SUV

Trouw aan het DNA van het merk en aan het Citroën Advanced Comfort®-programma biedt de nieuwe C5 Aircross u dankzij de knowhow van Citroën een optimaal rijcomfort:

Veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™:  dit veersysteem zorgt ervoor dat hobbels in de weg beter worden verwerkt zonder dat de auto nadeint. Dankzij dit systeem kan de wielophanging vrijer bewegen, waardoor een “vliegend tapijt-effect” ontstaat waarbij de auto over het wegdek lijkt te zweven.

Advanced Comfort Seats: door de royale en perfect zittende stoelen lijkt het alsof u zich in een rijdende woonkamer bevindt. Deze stoelen bieden een zachte zit en een optimale steun dankzij het schuimmateriaal met een dikte van 15 mm. De voorstoelen zijn gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid, zodat ze bij een lange rit niet inzakken. Bovendien zijn ze in hoogte verstelbaar, voorzien van in hoogte en hoek verstelbare hoofdsteunen en beschikken ze over een multipoint-massagefunctie.

De meest flexibele SUV van zijn segment: met de drie individuele en verschuifbare achterstoelen met verstelbare rugleuning is de C5 Aircross de meest flexibele SUV van zijn segment. Deze stoelen hebben dezelfde breedte, zijn verschuifbaar om de ruimte voor de passagiers of de bagageruimte te vergroten, hebben een in 5 standen verstelbare rugleuning en zijn wegklapbaar zodat in combinatie met de in twee hoogtes verstelbare vloer van de bagageruimte een vlakke laadvloer kan worden gecreëerd.

Verlengstuk van uw digitale wereld

De Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross biedt zijn passagiers intuïtief te gebruiken en hoogwaardige technologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken: een 8 inch touchscreen met capacitief scherm voor de configuratie van de auto en de bediening van het multimediasysteem, de telefoon, de airconditioning en het navigatiesysteem, maar ook: de Mirror Screen-functie, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box met noodoproep en pechhulpverlening, een draadloze smartphonelader en de ConnectedCAM Citroën™.

Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV heeft een ruim en chic interieur. Het interieur biedt de inzittenden veel bewegingsvrijheid, zonder dat de functionaliteit uit het oog verloren wordt. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling en is horizontaal opgebouwd, met een zacht bekleed paneel dat zich over de gehele breedte uitstrekt.

De bestuurder beschikt over een instrumentenpaneel dat bestaat uit een te configureren 12,3 inch digitaal TFT-scherm waarop alle geselecteerde rijinformatie in zijn directe gezichtsveld wordt weergegeven.

Ook de brede en hoge middenconsole, de veel steun gevende stoelen met een hoge zitpositie voor een onbelemmerd zicht op de weg en de gebruikte kleuren en materialen dragen bij aan het gevoel van geborgenheid en raffinement in het interieur.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review