C5 AIRCROSS SUV HYBRID Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe C5 AIRCROSS SUV HYBRID.

BEKIJK ACTIES

C5 AIRCROSS SUV HYBRID Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe C5 AIRCROSS SUV HYBRID modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

C5 AIRCROSS SUV HYBRID Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte C5 AIRCROSS SUV HYBRID in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

C5 AIRCROSS SUV HYBRID proefrit

Plan een proefrit en ervaar de C5 AIRCROSS SUV HYBRID

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

De SUV in E-Comfort Klasse

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is Citroëns eerste plug-in hybride auto. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met het doel om in 2025 een 100% geëlektrificeerde range te hebben. De C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Liever geen Hybride? Bekijk de Citroën C5 Aircross SUV

Batterij en opladen

Via een conventioneel stopcontact kan de tractiebatterij in één nacht worden opgeladen (7 uur via een standaard stopcontact van 8 A/230 V). Via een wallbox van 32 A kan de tractiebatterij in minder dan 2 uur worden opgeladen. Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld om te kunnen profiteren van het daltarief (indien van toepassing). Dit programmeren kunt u doen via het touchscreen van de auto of via de My Citroën-app op uw smartphone.

De ë-EAT8-transmissie heeft een geoptimaliseerd schakelprogramma wat resulteert in nog soepeler en prettiger rijden. Bovendien is een “Brake”-modus toegevoegd waarmee de motor zichzelf oplaadt wanneer u uw voet van de rem afhaalt.

Krachtige SUV

Citroën C5 Aircross Hybrid heeft allereerst een krachtige, robuuste en daarnaast energieke persoonlijkheid; een echte SUV met een assertief karakter. Verder heeft u de keuze uit blauwe kleuraccenten (sierlijsten in de voorbumper en de Airbumps®). Daarnaast verwijst het Hybrid-embleem links op de achterklep naar de nieuwe aandrijflijn. Op de voorschermen zijn tevens de gestileerde “H”-logo’s aangebracht.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid verrijkt het Citroën Advanced Comfort® programma met de sterke punten van een elektrische motor, namelijk; geruisloos rijden, een naadloze schokvrije aandrijving en onmiddellijke prestaties.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenBekijk Private Lease tarieven

Nieuwsgierig? Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over deze spectaculaire SUV. Neem contact met ons op. U bent van harte welkom in een van onze Citroën-showrooms!

Citroën C5 aircross suv

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

De SUV in E-Comfort Klasse

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid verrijkt het Citroën Advanced Comfort® programma met de sterke punten van een elektrische motor, namelijk ; geruisloos rijden, een naadloze schokvrije aandrijving en onmiddelijke prestaties.

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is natuurlijk ook voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions® die zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos gladstrijkt zodat u het gevoel krijgt over de weg te zweven, terwijl carrosseriebewegingen perfect onder controle blijven en de auto een dynamisch rijkarakter behoudt. De multilink-achtertrein is specifiek voor Citroën C5 Aircross SUV Hybrid en staat borg voor een rotsvaste wegligging, ongeacht de omstandigheden.

Technologieën

Nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid is uitgerust met intuïtieve connnectiviteitstechnologieën. Apple Carplay en Android Auto zijn beschikbaar om u een zo’n aangenaam en relaxt mogelijke rit te bezorgen. Het Connect Nav-systeem is in aanvulling op alle voordelen van een met internet verbonden navigatiesysteem (weergave van de verkeersdrukte in real time, gevarenzones) aangepast naar de hybride technologie en geeft alle laadpalen weer in de omgeving . Bovendien geeft het de actieradius van uw auto aan wanneer u in de elektrische modus rijdt.

Met de MyCitroën-app kunt u: uw auto op afstand vergrendelen/ontgrendelen,  het opladen en de voorverwarming/-koeling programmeren, de laadtoestand van de tractiebatterij, de resterende actieradius, de kilometerstand en  lokatie van de auto bekijken. Uw smartphone wordt zo een echte personal assistant!

Design

Citroën C5 Aircross Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid; een echte SUV met een assertief karakter. De auto kan worden voorzien van blauwe kleuraccenten (sierlijsten in de voorbumper en de Airbumps®). Daarnaast verwijst het Hybrid-embleem links op de achterklep naar de nieuwe aandrijflijn. Op de voorschermen zijn tevens de gestileerde “H”-logo’s aangebracht.

Het ruime en geraffineerd interieur van C5 Aircross SUV Hybrid is tevens uitgerust met intuïtieve interfaces zoals:

• een 12.3-inch digitaal instrumentenpaneel dat specifieke hybride informatie weergeeft zoals: vermogensmeter, actieradius indicator voor het elektrische en brandstof verbruik, oplaadtijd, laadtoestand van de tractiebatterij en verschillende rijd modi.

• een 8-inch touchscreen voor toegang tot rijd informatie zoals; een overzicht van de energiestromen en brandstof verbruiksstatistieken. – een keuzeschakelaar op de middenconsole zodat de bestuurder zijn rijmodus kan selecteren: ELEKTRISCH, HYBRID, SPORT.

• een zelfdimmende binnenspiegel met een frameloos design dat een van buitenaf zichtbaar blauwe led laat branden om aan te geven dat de auto volledig elektrisch rijdt. Dit om de toegang tot milieuzones van steden te vergemakkelijken.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vriendelijke en deskundige verkoper, Rik

Rene - 2018-05-07 08:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review