Citroën C4 en ë-C4

Benzine, diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 31.710
Private Lease (p/mnd)*
€ 519
Financial Lease (p/mnd)*
€ 338

Reserveer nu jouw nieuwe ë-C4 met subsidie

Wil je in het nieuwe jaar 100% elektrisch rijden?
Reserveer dan nu de nieuwe ë-C4 en profiteer van overheidssubsidie van € 2.950.
Private Lease kan al vanaf € 429 p/m.*

Elegant design, volop rijplezier

Ontdek de Citroën C4. Of je nu kiest voor benzine, diesel of 100% elektrisch, op het gebied van comfort, design en gebruiksgemak doen ze in helemaal niets voor elkaar onder. Ervaar het ongeëvenaarde rijcomfort: royale en perfect zittende stoelen, de vering met Progressive Hydraulic Cushions®, een uitstekende geluidsisolatie en een aangename hoeveelheid licht dankzij het grote glazen schuif-/kanteldak.

Citroën C4
Citroën C4

Elektrische ë-C4

De 100% elektrische ë-C4 heeft een elektromotor met een vermogen van 136 pk (100 kW), gekoppeld aan een automatische transmissie. De actieradius reikt tot wel 357 km (WLTP) en je kunt in 30 minuten opladen tot 80% via een openbaar laadpunt van 100 kW.

10″ touchscreen

De C4 beschikt over een 10 inch touchscreen met allerlei connectiviteitsfuncties. Via dit scherm kun je alle functies van de auto instellen. Het biedt ook toegang tot de bediening van het multimediasysteem, de telefoon, de airconditioning en het navigatiesysteem.

20 rijhulpsystemen

De C4 en ë-C4 bieden tal van voordelen en zijn uitgerust met de modernste technologieën en voorzieningen zoals highway driver assist, park assist, achteruitrijcamera met top rear vision, verkeersbordherkenning en veel meer.

Citroën (ë)-C4 tot € 2.000 voordeel én 4 jaar garantie

De Citroën C4 is nu extra voordelig, zo rijd je al weg met maar liefst € 2.000 voordeel. Kies je voor de ë-C4 dan kun je ook nog eens aanspraak maken € 2.950 overheidssubsidie in 2023. En, wij verlengen nu jouw garantie zodat je maar liefst 4 jaar aanspraak kunt maken op de Citroën fabrieksgarantie! Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Automatische transmissie EAT8

De C4 is leverbaar met de 8-traps automatische transmissie EAT8. Hiermee kun je eenvoudig de drie standen selecteren. Er zijn ook twee toetsen: P om de Parkeerstand in te schakelen en M om de handgeschakelde modus te activeren bij de benzine- en dieseluitvoeringen of B om de Brake-modus in te schakelen bij de elektrische uitvoering om energie terug te winnen tijdens het minderen van snelheid.

Citroën C4 accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Citroën met originele accessoires. Zo zijn er allesdragers om voorwerpen op het dak te voeren, nieuwe wieldoppen of matten om jouw auto nóg unieker te maken.

Stap jij in deze Citroën C4?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …