Scroll verder

Ontdek de prachtigeCitroën C4

De nieuwe, krachtige Citroën C4

De Citroën C4 maakt met zijn krachtige design direct een robuuste en kwalitatief hoogwaardige indruk. De voorzijde is direct herkenbaar aan de vastberaden blik van de nieuw ontworpen koplampen. De expressiviteit van deze slanke, harmonieus in de voorschermen doorlopende koplampen wordt geaccentueerd door de dagrijverlichting met led-lichtgeleiders, zodat een bijzondere lichtsignatuur ontstaat.

Comfort van het hoogste niveau. In combinatie met de vertrouwde sterke punten van de Citroën C4 biedt de Citroën C4 Nieuw Gamma unieke rijsensaties. Ranke lijnen, een overtuigend design en harmonieuze proporties: het unieke uiterlijk van de Citroën C4 maakt hem direct herkenbaar. Het uitgebalanceerde, krachtige design benadrukt het robuuste karakter van de auto.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën C4 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën C4 downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C4? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4

Krachtig

Aan de achterzijde accentueren de nieuwe hightech achterlichten met 3D-effect de strak gelijnde en ruim bemeten achterklep, waardoor het hoogwaardige karakter van deze compacte gezinsauto op fraaie wijze tot uiting komt. Dit karakter wordt nog eens versterkt door de strakke carrosserienaden, de verchroomde accenten (vóóren achterbumper, lijsten onder de zijruiten, enz.) en de nieuwe lichtmetalen 17” velgen Miami.

Interieur

Het interieur van de Citroën C4 is verzorgd tot in de details. De kwaliteit van de gebruikte materialen behoort tot de top van het segment, zoals blijkt uit de zachte bekleding van het dashboard, de met jersey beklede hemel en de chroomaccenten op de bedieningstoetsen op het stuurwiel, de luchtroosters en de versnellingspook. Dankzij de nieuwe 7” touchscreen tablet is het middenpaneel van het dashboard nog moderner en overzichtelijker geworden. De steun en het comfort van de stoelen zijn van hoog niveau.

Instappen

De bagageruimte behoort met een inhoud van 408 liter tot één van de grootste in zijn segment. Hij is voor 100% te benutten dankzij de rechthoekige vorm, de lage en smalle tildrempel en de praktische voorzieningen. Met het Keyless Entry & Start-systeem kunt u de auto ontgrendelen en de motor starten zonder dat u de elektronische sleutel tevoorschijn hoeft te halen afhankelijk van de uitvoering.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vriendelijke en deskundige verkoper, Rik

Rene - 2018-05-07 08:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review