C4 SPACETOURER Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe C4 SPACETOURER.

BEKIJK ACTIES

C4 SPACETOURER proefrit

Plan een proefrit en ervaar de C4 SPACETOURER

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweCitroën C4 Spacetourer

De prachtige Citroën C4 Spacetourer. Ontmoet hem nu

Bij de ontwikkeling van de C4 Spacetourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die nu nog verder is geoptimaliseerd. Intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en  efficiency: de C4 Spacetourer heeft het allemaal! 

De C4 Spacetourer heeft een nieuwe voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De grille bestaat uit twee delen met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. De zeer scherp getekende koplampen zijn voorzien van een nieuwe omlijsting waarmee ze naar de buitenzijde worden doorgetrokken.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Citroën C4 Spacetourer bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën C4 Spacetourer downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C4 Spacetourer? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C4 Spacetourer

Comfort

In het interieur van de nieuwe C4 Spacetourer merkt u direct waaraan Citroën zijn comfortabele imago te danken heeft. Een uitnodiging om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt.  In de Citroën C4 Spacetourer reizen alle inzittenden eersteklas. Met het Pack Lounge stapt u in een wereld waarin alles draait om uw comfort. Dit warme loft-effect komt in het bijzonder tot uiting in: de voorstoelen met massagefunctie, een Relax-stoel waarop de voorpassagier zijn benen kan uitstrekken, extra steun gevende, comfortabele Relax-hoofdsteunen op de stoelen van de eerste en tweede zitrij.

Maximale binnenruimte

Hebt u veel ruimte nodig? De nieuwe Citroën C4 Spacetourer kan aan al uw wensen voor wat betreft de indeling en vervoersmogelijkheden van het interieur voldoen. Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

Technologie

De Citroën C4 Spacetourer is voorzien van een nieuw 7 inch touchscreen. Het scherm is capacitief (net als bij de modernste smartphones) en voorzien van een verbeterde interface. Bij deze nieuwe uitvoering van onze MPV kan het 12 inch scherm onafhankelijk van het touchscreen worden aangestuurd. Bovendien beschikt het over een volledig nieuwe navigatie-interface: Connect Nav. Dit nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem met touchscreen biedt de mogelijkheid om in te zoomen met twee vingers (net als op een iPad) en maakt het navigeren nog gemakkelijker dankzij de verbeterde kaartgegevens. Om de bediening via het touchscreen te vereenvoudigen en het rijden veiliger te maken kunt u het systeem ook door middel van spraakherkenning bedienen.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vandaag mijn (bijna) 🙂 nieuwe C1 opgehaald. Wat ben ik er super blij mee.
Rob Grens, heel hartelijk bedankt voor de fantastische service en jouw deskundige adviezen. En het flesje wijn natuurlijk!
Jullie krijgen een dikke 10 van mij.

Henriëtte - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review