Scroll verder

Ontdek de mooieCitroën C4 Cactus

De opvallende, unieke C4 Cactus. Ontdek hem nu 

Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl. Het antwoord op de vragen van vandaag! Vertrouw op de expertise van Citroën om uw Citroën C4 Cactus aan te passen aan uw persoonlijke smaak en wensen. U bent uniek, net als uw Citroën C4 Cactus.

De Airbump® is het toonbeeld van een geslaagde combinatie van stijl en functie. De soepele huid beschermt de auto tegen kleine beschadigingen en geven structuur aan het design van de Citroën C4 Cactus. Het geheim? Onder een soepele huid van TPU (thermoplastisch polyurethaan) zijn een groot aantal luchtcapsules aangebracht. Het zachte oppervlak van deze huid dempt kleine schokken en is beter bestand tegen krassen.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën C4 Cactus bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën C4 Cactus downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C4 Cactus? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4 Cactus

Puur en grafisch

In een wereld die steeds sneller verandert en nieuwe eisen stelt aan auto’s, presenteert Citroën een serieus alternatief voor de compacte hatchback. Met zijn unieke design legt de Citroën C4 Cactus de basis voor een nieuwe categorie auto’s met meer design, comfort en nuttige technologie… en lage gebruikskosten!

Bump

De Airbump, is een wereldprimeur. Dit technologisch hoogstandje is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De met lucht gevulde microcapsules met een soepele “huid” beschermen je auto tegen kleine schades. Fraai en aan uw eigen smaak aan te passen. Bounce!

Styling

Comfortabel en gezellig. Het geraffineerde, strak vormgegeven dashboard vergroot de ruimte voor de passagiers en versterkt de aangename sfeer in de auto.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review