C-ZERO proefrit

Plan een proefrit en ervaar de C-ZERO

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de elektrischeCitroën C-Zero

100% elektrisch, dat is de Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet!

Zero Co2-uitstoot tijdens het rijden, uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en motorgeluid. Met de Citroën C-ZERO maakt Citroën deze ambities waar. Geen CO 2-uitstoot tijdens het rijden en geen uitstoot van schadelijke uitlaatgassen; de 100% elektrische aandrijving van de Citroën C-ZERO biedt u een nieuwe kijk op de dagelijkse mobiliteit.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën C-Zero bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën C-Zero downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën C-Zero? Bekijk de brochure laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Citroën C-Zero

Functie en vorm

De Citroën C-ZERO valt niet alleen op door zijn bijzondere, 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Een uiterlijk dat velen versteld zal doen staan. De in het verlengde van de voorruit liggende motorkap loopt vloeiend over in het bovenste gedeelte van de grille. Nadat u nog even naar de ondeugende koplampen heeft gekeken, onderwerpt u de bijzondere vormgeving aan een nadere blik.

Elektrisch rijden in de praktijk

De Citroën C-ZERO is ontworpen als auto voor dagelijks gebruik. Het interieur is dus ruim en comfortabel. Wanneer u instapt, trekt het dashboard direct de aandacht. Het digitale instrumentarium geeft de snelheid, de laadtoestand van de accu’s en de gegevens van de boordcomputer weer, terwijl in de halve cirkel in het midden het energieverbruik en de terugwinning van elektrische energie wordt weergegeven.

Airdream

De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-HDi-technologie, de Full Hybrid-technologie en de Full Electric-technologie. Auto’s die zijn uitgerust met van één van deze technologieën zijn herkenbaar aan de benaming Airdream. Met Airdream wil Citroën de huidige en toekomstige generaties behoeden voor de risico’s van opwarming van de aarde en langdurig hoge brandstofkosten.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review