Citroën Berlingo Van

Benzine, diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 19.900
Financial Lease (p/mnd)*
€ 258

De ideale bedrijfsauto voor elke professional

Ontdek de elektrische Citroën ë-Berlingo Van en de Citroën Berlingo Van, modellen die qua flexibiliteit, binnenruimte en laadvermogen niets voor elkaar onderdoen. Met zijn goed toegankelijke interieur en gemakkelijk te beladen laadruimte is de Berlingo Van voor elk gebruik geschikt. Hij is leverbaar in de uitvoeringen ‘driver’ (voor zzp’ers, winkeliers of werknemers die veel kilometers maken of bestellingen bezorgen) of ‘worker’ (voor professionals die materiaal en personeel naar hun werkterrein vervoeren). Wat past bij jouw bedrijf?

Op en top veelzijdig

Meer dan 3 meter lange voorwerpen vervoeren? Dankzij de Moduwork-cabine is dat geen probleem.  De buitenste passagiersstoel kan worden neergeklapt om lange voorwerpen (tot 3,09 (M) en 3,44 m lang (XL)) te vervoeren. Vijf personen vervoeren? De dubbele cabine biedt jou deze mogelijkheid.

Laadvermogen

Afhankelijk van de uitvoering ligt het laadvermogen van de Berlingo Van tussen de 581 en 912 kg. Je kunt ervoor kiezen om jouw Berlingo Van te voorzien van een Overload Indicator die jou waarschuwt wanneer het laadvermogen wordt overschreden.

Elektrische ë-Berlingo Van

De ë-Berlingo Van is een concreet en praktisch antwoord op de nieuwe eisen die aan mobiliteit in de stad en daarbuiten worden gesteld. Hij heeft een actieradius tot wel 275 km (WLTP) en een snellaadmogelijkheid waardoor je het accupakket in 30 minuten voor 80% kunt opladen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in de Citroën Berlingo Van?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Oplossingen op maat

Met de Berlingo Van willen wij zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen voldoen. Daarom kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld een pechhulpverleningsauto of koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto. Hij kan ook worden geleverd als pick-up of met vierwielaandrijving. Vraag onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

Citroën Berlingo Van accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Citroën met originele accessoires. Zo zijn er allesdragers om voorwerpen op het dak te voeren, nieuwe wieldoppen of matten om jouw auto nóg unieker te maken.

Stap jij in deze Citroën Berlingo Van?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden