Scroll verder

Maak kennis bij Janssen Kerres met deCitroën Berlingo Multispace

Een geweldig uitstapje met de Berlingo Multispace

De Citroën Berlingo Multispace komt altijd van pas: bij de wekelijkse boodschappen, het vervoeren van grote voorwerpen, uitstapjes met het gezin, op vakantie… De Citroën Berlingo Multispace ontpopt zich onder alle omstandigheden als een praktische metgezel.

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd! De nieuwe Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Citroën Berlingo Multispace bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Citroën-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Citroën Berlingo Multispace downloads

Wilt u meer informatie over de Citroën Berlingo Multispace? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Citroën. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën Berlingo Multispace

Gebruiksgemak

De Citroën Berlingo Multispace is met zijn uiterst flexibele interieur met vele handige opbergvakken een auto met een praktisch, sympathiek en levenslustig karakter. De Modutop is een van de meest sprekende voorbeelden van deze ergonomie. Dit bijzondere, op de wereld van de luchtvaart geïnspireerde dak is het summum op het gebied van ergonomie en gebruiksgemak.

7-Persoonsuitvoering

Met zijn optionele twee extra zitplaat- passen. sen biedt de 7-persoonsuitvoering van de Citroën Berlingo Multispace ongekende mogelijkheden. Er is een zee van ruimte voor alle inzittenden. De twee individuele achterstoelen kunnen eenvoudig in de portefeuillestand worden geklapt en zijn ook uitneembaar.

Veiligheid

Met de Citroën Berlingo Multispace kiest u voor comfort en multifunctionaliteit, maar zeker ook voor veiligheid. 6 airbags zorgen voor een optimale bescherming van alle inzittenden. De aan het optionele ESP gekoppelde Hill Start Assist (hulpsysteem bij het wegrijden op een helling) zorgt ervoor dat de auto niet wegrolt wanneer u uw voet van het rempedaal haalt om gas te geven.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review