De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 Meld u nu aan voor een vrijblijvende proefrit aan huis!

Neem direct contact op met onze vestigingen

Plan online een proefrit aan huis

De nieuwste Citroën modellen zijn er!

Ontdek de nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen en gespierde lijnen van een SUV te combineren. U heeft de keuze uit Euro 6d-verbrandingsmotoren van de nieuwe generatie: benzinemotoren met een vermogen van 100 tot 155 pk en dieselmotoren met een vermogen van 110 tot 130 pk.

Bekijk Citroën C4

 

.. Of gaat u voor de elektrische Citroën ë-C4?

De Citroën ë-C4 – 100% Ëlectric heeft een elektrische en stille aandrijving, voor zowel dynamisch als relaxed rijden, met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een royale actieradius van 350 km.

Bekijk Citroën ë-C4

 

Benieuwd naar deze nieuwe Citroën modellen? Boek een vrijblijvende proefrit op afspraak aan huis in uw model naar keuze! Om u de mogelijkheid te bieden om veilig te kunnen proefrijden, vragen wij u om een afspraak te maken. Uiteraard werken wij volgens de huidige RIVM richtlijnen! Onze online Showroom is geopend: e-mailen, bellen, videobellen: alles kan!

 

Aanmelden - Proefrijden in de nieuwe Citroën C4 of ë-C4

  • Om u de mogelijkheid te bieden om veilig te kunnen proefrijden, vragen wij u om een voorkeur aan te geven. Wij zullen vervolgens contact opnemen om een tijdstip af te spreken.
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • I.v.m. de Corona richtlijnen vragen wij u een specifieke datum en tijd te kiezen voor de proefrit. De auto wordt uiteraard voor en na de proefrit ontsmet. Verder houden wij de maatregelen van het RIVM in acht.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.