Private Lease DEAL Alléén bij Janssen Kerres voor €247,- per maand!

Private Lease DEAL

Citroën C1 Private Lease Deal

Citroën C1 Private Lease Deals! Profiteer nu nog van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering.

Lease nu een 5 deurs Citroën C1 Live voor slechts € 247,- per maand! Met onze Exclusieve Citroën Private Lease Deals rijdt u direct weg in een nieuwe Citroën C1! Janssen Kerres biedt u het allerscherpste Private Lease tarief van Nederland!

U least de Citroën C1 al voor € 247,- per maand, 60 maanden 10.000 KM per jaar. Liever een andere contractduur? Dat is natuurlijk mogelijk!

Ontdek de Citroën C1 Citroën vestigingen

Maak een afspraak!
Onze showrooms zijn geopend op afspraak! U kunt dus gewoon langskomen voor een proefrit in het door u gewenste model. Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg!  Natuurlijk met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM!

Plan een afspraak

Citroën C1
De Citroën C1 is dé oplossing voor het hedendaags vervoer in de stad. Deze frisse, eigenwijze stadsauto valt onmiddellijk op! De C1 trekt de aandacht met zijn acht flitsende carrosseriekleuren en led-dagrijverlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van de auto. Met zijn 8 beschikbare carrosseriekleuren, waaronder de kleuren Pacific green en Scarlet Red, is de C1 een bijzonder kleurrijke auto. Even vrolijk aan de buitenzijde als in het interieur. Het strakke dashboard is voorzien van aantrekkelijke kleuraccenten rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, de ventilatieroosters en de versnellingspook. De auto  is ontworpen om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken: de praktische bagageruimte heeft een inhoud van 196 liter en is prima bereikbaar doordat de hoedenplank bij het openen van de achterklep automatisch wegklapt.

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze  exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Citroën C1 voordeel

Private Lease Citroën C1

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Citroën C1 Private Lease Deal

Bekijk hier de actievoorwaarden.