Citroën C3

Scroll verder

Citroën C3Extra voordeel tot € 1.500,-

Nu al vanaf €16.890,-

Extra veel voordeel bij Janssen Kerres!

 

Citroën C3 voordeel t/m 28 februari 2021

Profiteer van Citroën C3 voordeel tot maar liefst € 1.500,-, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

De Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Citroën C3 een unieke auto maken. De C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen. De stoere en dynamische look van de C3 geeft hem een krachtige uitstraling. Zijn gespierde vormen, die worden geaccentueerd door nieuwe grafische elementen, doen sterk denken aan een SUV. Met zijn nieuwe voorzijde luidt de auto een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën. Ontdek nu met het Citroën C3 voordeel.

Liever Private Lease? Proefrit plannen

*Bekijk de voorwaarden

Citroën C3 voordeel

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C3

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review