Citroën C5 Aircross SUV Inruilkorting tot maar liefst € 1.500,-. Kom snel langs voor een proefrit!

Scroll verder

Inruilkorting Nieuwe Citroën C5 AircrossInruilkorting € 1.500,-

Nu al vanaf €29.890,-

Korting op de nieuwe Citroën C5 Aircross!

Profiteer van een inruilkorting tot maar liefst € 1.500,- op de Citroën C5 Aircross, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! Laat voor 28 februari een offerte opstellen voor een nieuwe C5 Aircross en maak kans op een weekend gratis proefrijden!

De nieuwe Citroën C5 Aircross: Comfort Class SUV!
De Citroën C5 Aircross is een echte Citroën: karakter, stijl en een legio personalisatiemogelijkheden. In zijn segment is hij onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en ruimte. Met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën is de C5 Aircross een SUV van de nieuwe generatie.

De nieuwe Citroën C5 Aircross past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma dankzij belangrijke innovaties zoals de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Advanced Comfort Seats en de 3 losse stoelen achter, met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. Ruimte heeft deze SUV ook meer als voldoende: een bagageruimte tot 720 liter en meerdere praktische opbergruimtes, waaronder o.a. een gekoeld dashboardkastje en gekoelde opbergruimte in de middenconsole.

Inruilkorting
De Citroën C5 Aircross NU met € 1.500,- inruilkorting. Profiteer nu!

Lees hier meer over de C5 Aircross

Of kies voor Private Lease
Klik hier voor meer informatie.

Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Citroën C5 Aircross bij Janssen Kerres!
Proefrit plannen

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C5 Aircross SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vriendelijke en deskundige verkoper, Rik

Rene - 2018-05-07 08:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review