Citroën elektrische bedrijfswagens

Scroll verder

Citroën elektrische bedrijfswagenstot 5 jaar 3,9% Financial Lease

Een nieuwe elektrische bedrijfswagen rijden: nu 5 jaar tot 3,9% financial lease!

 • Voor een nieuwe ë-Jumpy en ë-Jumper uit voorraad geldt 3,9% rente op de financiering met een looptijd van 1 tot 5 jaar.
 • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd.
 • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

 

Online staan wij voor u klaar

Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, videobellen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg! Ook een proefrit op locatie is mogelijk! U kunt een persoonlijk videogesprek aanvragen, zodat wij u ook op afstand kunnen informeren!

 

Vraag een offerte aan

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Citroën-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Citroën.

 

Citroën ë-Jumpy

 • Tot 1.275 kg laadvermogen
 • Tot 1.000 kg aanhanger gewicht
 • Actieradius tot 330 km
 • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
 • Profiteer tijdelijk tot 5 jaar van 3,9% financial lease

Citroën ë-Jumper

 • Actieradius tot 340 km
 • 80% van de accu opladen in maar 1 uur
 • Een laadvolume tot 17 m3
 • Soepel en comfortabel reizen in ë-comfort modus
 • Profiteer tijdelijk tot 5 jaar van 3,9% financial lease

 

Offerte ë-Jumpy aanvragen Offerte ë-Jumpy aanvragen Bereken Financial LeaseOntvang tot € 5.000,- subsidie

 

Nieuwsgierig?

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Citroën Bedrijfswagen Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

*Vraag naar de exacte voorwaarden.

 

Citroën elektrische bedrijfswagens

Kies zelf de auto die u het beste past

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil verkoopadviseur Anja Uiterwaal hartstikke bedanken voor de super dienstverlening die zij heeft gedaan.
Had nieuw voorraadmodel Citroen C5Aircross gekocht en dag erna was demo van dit type te koop met juist die kleur wat wij wilden hebben.
Naar Anja gegaan en gevraagd of ik het koopcontract kon laten ontbinden, zodat ik de demo auto kon kopen. Na 1 dag werd ik teruggebeld dat dit mogelijk was en vanaf afgelopen vrijdag ben ik de trotse bezitter van deze demo C5 Aircross, welke is voorzien van alle opties.
De auto nu 3 dagen in bezit en hij rijdt voortreffelijk. Wel nog op ontdekkingsreis ivm de vele opties en extras op deze demo auto.
Ik wil Anja dan ook via de review nogmaals bedanken voor de heel prettige gesprekken en het uiteindelijke resultaat. Ga zo door en je doet aan klantenbinding.

Henry - 2019-10-28 02:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review