Citroën C1 Inruilvoordeel

Scroll verder

Comfort Days Citroën C1Inruilpremie € 1.500,-

Nu al vanaf €10.210,-

Citroën C1 Comfort Days bij Janssen Kerres! Profiteer van een inruilpremie tot maar liefst € 1.500,- op een nieuwe Citroën C1, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Ontmoet de unieke en speelse C1 bij Janssen Kerres. De Citroën C1 is een optimistische oplossing voor het hedendaags vervoer in de stad. Deze frisse, eigenwijze nieuwe stadsauto is leverbaar als 3- en 5-deurs. Bovendien is er een nieuwe carrosserievariant aan het gamma toegevoegd, de met een vouwdak uitgeruste Airscape. Met zijn sterke persoonlijkheid valt de Citroën C1 onmiddellijk op!

Comfort Days Inruilpremie
De Citroën C1 is nu verkrijgbaar met € 1.500,- inruilpremie.

Of kies voor Private Lease
Klik hier voor meer informatie.

Lees hier meer over de Citroën C1

Plan een proefrit en ervaar de Citroën C1 bij Janssen Kerres!

Proefrit plannen Citroën vestigingen Offerte aanvragen

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C1

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review