Citroën C4 Spacetourer Inruilvoordeel

Scroll verder

Comfort Days C4 SpacetourerInruilvoordeel € 2.000,-

Nu al vanaf €26.390,-

Comfort Days C4 Spacetourer bij Janssen Kerres! Profiteer van een inruilpremie tot maar liefst € 2.000,- op de Citroën C4 Spacetourer, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Bij de ontwikkeling van de C4 Spacetourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die nu nog verder is geoptimaliseerd. Intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (het Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency: de C4 Spacetourer heeft het allemaal!

De C4 Spacetourer heeft een voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De grille bestaat uit twee delen met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. De zeer scherp getekende koplampen zijn voorzien van een nieuwe omlijsting waarmee ze naar de buitenzijde worden doorgetrokken.

Inruilpremie
De Citroën C4 Spacetourer is nu verkrijgbaar met € 2.000,- inruilpremie.

Lees hier meer over de C4 Spacetourer

Nu bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de Citroën C4 Spacetourer.

Proefrit plannen
*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4 Spacetourer

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vriendelijke en deskundige verkoper, Rik

Rene - 2018-05-07 08:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review