Citroën Origins Collectors Editions

Scroll verder

Citroën Origins Collectors EditionsJublieumvoordeel € 2.500,-

Citroën Origins Collector’s Editions

Citroën viert zijn 100-jarig jubileum met unieke uitvoeringen van de Citroën C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer. Trots op zijn 100-jarige geschiedenis van creativiteit en innovatie onthult Citroën de Collector’s Edition Citroën Origins. Deze gelimiteerde uitvoeringen zijn geïnspireerd door 100 jaar durf en innovatie zijn nu te bestellen!

100 jaar….
Personalisatie: al in de jaren 30 van de vorige eeuw was de Traction Avant al leverbaar in talloze uitvoeringen, van praktisch tot chic, en dus voor elk wat wils. De uitvoering 11BL was vanaf 1938 in één oogopslag herkenbaar aan zijn gele ‘pilote’ velgen, terwijl de grotere 11B werd geleverd met rode velgen!

Comfort: in 1970 maakte de GS het ultime rijcomfort van het door Citroën sinds 1952 doorontwikkelde hydropneumatische veersysteem voor een groot publiek bereikbaar. De GS werd dan ook in 1971 tot auto van het jaar verkozen.

traction avant 11BL Citroën GS

 

 

 

 

 

 

 

Uitrusting
Alle Origins uitvoeringen zijn standaard voorzien van een rijke uitrusting. Daarnaast onderscheidt deze speciale lijn zich door verschillende grafische elementen in de kleur Bronze en in de stijl van een tandwieloverbrenging, beter bekend als de dubbele chevrons, met onder meer een speciale striping op de buitenspiegelkappen en de achterklep.

Jubileumvoordeel
Wie jarig is trakteert, dus de Collector’s Editions zijn nu verkrijgbaar met jubilieumvoordeel tot wel € 2.500,-! Wees er snel bij, deze speciale Collector’s Editions zijn gelimiteerd!

Proefrit plannen Onze vestigingen

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën Origins Collectors Editions

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review