Citroën Jumpy Combi Nu met extra korting!

Scroll verder

Citroën Jumpy CombiExtra voordeel tot € 2.500,-

Citroën Jumpy Combi € 2.500,- voordeel! Profiteer van voordeel tot maar liefst € 2.500,- op een nieuwe Citroën Jumpy Combi, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Nieuwe Jumpy draagt net als de bestelwagen alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen. De brede, stevige voorbumper is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Nieuwe Jumpy Combi accentueren.

De Nieuwe Jumpy Combi is leverbaar in 3 lengtes. Zelfs de compacte uitvoering, de XS, biedt met zijn lengte van slechts 4,60 m plaats aan wel 9 inzittenden. Deze uitvoering is met name bedoeld voor verenigingen, instellingen en overheidsdiensten die op zoek zijn naar een ruime auto met zo veel mogelijk zitplaatsen.

Voordeel
Nu onze Citroën Jumpi Combi met € 2.500 extra voordeel! Vraag uw verkoper!

Plan een proefrit en ervaar de Citroën Jumpy Combi bij Janssen Kerres!

Offerteaanvraag Citroën Jumpy Combi Proefrit plannen Citroën Jumpy Combi

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil verkoopadviseur Anja Uiterwaal hartstikke bedanken voor de super dienstverlening die zij heeft gedaan.
Had nieuw voorraadmodel Citroen C5Aircross gekocht en dag erna was demo van dit type te koop met juist die kleur wat wij wilden hebben.
Naar Anja gegaan en gevraagd of ik het koopcontract kon laten ontbinden, zodat ik de demo auto kon kopen. Na 1 dag werd ik teruggebeld dat dit mogelijk was en vanaf afgelopen vrijdag ben ik de trotse bezitter van deze demo C5 Aircross, welke is voorzien van alle opties.
De auto nu 3 dagen in bezit en hij rijdt voortreffelijk. Wel nog op ontdekkingsreis ivm de vele opties en extras op deze demo auto.
Ik wil Anja dan ook via de review nogmaals bedanken voor de heel prettige gesprekken en het uiteindelijke resultaat. Ga zo door en je doet aan klantenbinding.

Henry - 2019-10-28 02:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review