Citroën ë-Jumpy

Scroll verder

Citroën ë-Jumpytot 3 jaar 0% Financial Lease

Een nieuwe Citroën ë-Jumpy rijden: nu 3 jaar tot 0% financial lease!

  • Voor een nieuwe ë-Jumpy uit voorraad geldt 0% rente op de financiering met een looptijd van 3 jaar.
  • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd.
  • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

Online staan wij voor u klaar

Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, videobellen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg! Ook een proefrit op locatie is mogelijk! U kunt een persoonlijk videogesprek aanvragen, zodat wij u ook op afstand kunnen informeren!

Vraag een offerte aan

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Citroën-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Citroën.

Citroën ë-Jumpy

  • Tot 1.275 kg laadvermogen
  • Tot 1.000 kg aanhanger gewicht
  • Actieradius tot 330 km
  • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
  • Profiteer tijdelijk tot 3 jaar van 0% financial lease

Offerte ë-Jumpy aanvragen Bereken Financial LeaseOntvang tot € 5.000,- subsidie

Nieuwsgierig?

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Citroën Bedrijfswagen Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

*Vraag naar de exacte voorwaarden.

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Anja heeft ons bijzonder fijn geholpen. Vanuit zorg, geduld en met respect voor onze wensen. Waarin ze in staat is om vanuit eerlijk en vertrouwen onze wens te matchen met de mogelijkheden, die de garage te bieden heeft. En als er iets is, staat ze klaar om ons te helpen. Top!

Marloes Lamers van AANDACHT - 2016-12-06 05:14
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review