Citroën ë-Days Rijdt elektrisch voor de prijs van een benzineauto!

Scroll verder

Citroën ë-DaysCitroën ë-Days Kies voor elektrisch!

Citroën ë-Days bij Janssen Kerres!

Tijdens de Citroën ë-Days rijdt u elektrisch voor de prijs van een benzineauto! Met ons aantrekkelijk Private-Lease aanbod stapt u direct in uw model naar keuze en u profiteert van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen nog zelf te tanken! En rijden natuurlijk!

NIEUWE CITROËN Ë-C4 – 100% ËLECTRIC Nu tijdelijk v.a. € 379 p.m.

 Citroën ë-C4De Nieuwe Citroën C4 – 100% ëlectric is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een “vliegend tapijt”-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier met een actieradius tot 350 km.

Comfortabel en zorgeloos een Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

Plan vrijblijvend uw proefrit Bereken hier uw maandbedrag

 

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID v.a. € 499 incl. BTW

Citroën C5 Aircross HybridDe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C5 Aircross Hybrid rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

Plan een vrijblijvende proefrit! Bereken hier uw maandbedrag

 

CITROËN Ë-SPACETOURER v.a. € 919 p.m.

Citroën ë-SpacetourerComfortabel en zorgeloos rijden in een ruime dynamische Citroën C4 ë-SpaceTourer, alles gericht op maximaal comfort van zijn inzittenden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

Plan vrijblijvend uw proefrit Bereken hier uw maandbedrag

LIEVER KOPEN?

ËLECTRIC PREMIE TOT € 2.000 INCL. BTW

Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortabele Citroën ë-C4C5 Aircross SUV Hybridë-Jumpy Combi of ë-SpaceTourer extra aantrekkelijk! U ontvangt nu een ëlectric premie oplopend tot € 2.000 incl. BTW.
*De berekening is een indicatie op basis van het gemiddelde WLTP verbruik, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Voorwaarden.

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik wil bij deze Janssen Kerres bedanken voor het goede advies dat we hebben gekregen bij het bestellen van onze DS4 Crossback. Een enthousiaste adviseur maakt van het uitzoeken van een nieuwe auto een leuke belevenis, en zo moet het ook zijn.

Roy Verboort - 2016-11-02 10:53
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review