Scroll verder

Citroën C4Voordeel tot €1.500,-

Nu al vanaf én gratis 4 jaar garantie!

Citroën C4 voordeel

Extra voordeel tot € 1.500,- én nu met gratis 4 jaar garantie! 

+ Citroën Zomer Cheque t.w.v. € 500,- 

 

Wegrijden in een nieuwe Citroën C4 met extra voordeel, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

Proefrit plannen Offerte aanvragen Bekijk meer

Gratis 2 jaar verlengde garantie!

Citroën verlengt t/m 30 juni 2022 uw standaard twee jaar garantie met nog eens twee jaar. Dat betekent dat u maar liefst 4 jaar lang aanspraak kunt maken op de Citroën fabrieksgarantie!

Benzine, diesel of elektrisch

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen en gespierde lijnen van een SUV te combineren. Daarnaast kunt u deze auto naar eigen smaak configureren met 31 kleurcombinaties en Color Packs voor het exterieur en 6 ambiances voor het interieur. De Nieuwe Citroën C4 biedt u de keuze uit 3 efficiënte en krachtige aandrijfvormen en motoruitvoeringen: 100% elektrisch met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een royale actieradius van 350 km, Euro 6d-verbrandingsmotoren van de nieuwe generatie: benzinemotoren met een vermogen van 100 tot 155 pk en dieselmotoren met een vermogen van 110 tot 130 pk. Ontdek deze nieuwe auto met extra Citroën C4 voordeel.

Liever elektrisch rijden? Bekijk de ë-C4

Liever Private Lease?

Met Citroën Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease tarieven

Citroën C4 voordeel

*Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij werden heel goed geholpen, bij de aankoop van een nieuwe auto.
De verkoper nam zich ook alle tijd, konden allerlei vragen stellen, deed alles goed uitleggen.
Zeer vriendelijk.
Prijs gekregen wat wij voor de inruilauto vroegen.
Deze garage zouden wij zeker aanbevelen!

Marjo Ledoux Heerlen. - 2016-08-26 10:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review