Citroën C4

Scroll verder

Nieuwe Citroën C4Extra voordeel tot € 1.500,-

Nu al vanaf €28.450,-

SCOOR uw voordeel bij Janssen Kerres!

 

Citroën C4 voordeel

Profiteer van Citroën C4 voordeel tot maar liefst € 1.500,-, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Citroën-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

De Nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen en gespierde lijnen van een SUV te combineren. Daarnaast kunt u deze auto naar eigen smaak configureren met 31 kleurcombinaties en Color Packs voor het exterieur en 6 ambiances voor het interieur. De Nieuwe Citroën C4 biedt u de keuze uit 3 efficiënte en krachtige aandrijfvormen en motoruitvoeringen: 100% elektrisch met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een royale actieradius van 350 km, Euro 6d-verbrandingsmotoren van de nieuwe generatie: benzinemotoren met een vermogen van 100 tot 155 pk en dieselmotoren met een vermogen van 110 tot 130 pk. Ontdek deze nieuwe auto met extra Citroën C4 voordeel.

Liever elektrisch rijden? Bekijk de ë-C4 actie

Liever Private Lease? Proefrit plannen

*Bekijk de voorwaarden

Citroën C4 voordeel

Foto- en videogalerijOntdek de Citroën C4

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vandaag mijn (bijna) 🙂 nieuwe C1 opgehaald. Wat ben ik er super blij mee.
Rob Grens, heel hartelijk bedankt voor de fantastische service en jouw deskundige adviezen. En het flesje wijn natuurlijk!
Jullie krijgen een dikke 10 van mij.

Henriëtte - 2020-02-10 08:23
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review